Μαντώ Γαστεράτου: Δείτε με τι μουσική νανουρίζει το μωρό της (vid+pics)

Μια ευτυχισμένη μαμά η Μαντώ Γαστεράτου!

Μαντώ Γαστεράτου: Δείτε με τι μουσική νανουρίζει το μωρό της (vid+pics)

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο από τις 6 Ιανουαρίου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς κρατά στην αγκαλά της τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Νίκο Ισιγόνη.

Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του 2016, παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 και τον Ιούλιο του 2019 η όμορφη Μαντώ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Η ίδια ανανεώνει τακτικά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έχει δημοσιεύσει μόνο 2 φωτογραφίες του μικρού Γιώργου στα social media από τη μέρα που έγινε μαμά και πριν μερικές ώρες δημοσίευσε Insta story που δείχνει με τι μουσική νανουρίζει τον μικρούλη της συγκρίνοντάς τη με τη μουσική που ο μπαμπάς της νανούριζε την ίδια.



Μπορεί όπως θα είδατε να νανούριζε o μπαμπάς της την ίδια με Στέλιο Καζαντζίδη, η Μαντώ όμως επιλέγει νανουρίσματα του Beethoven.

Όπως είναι γνωστό, οι χαλαρές μελωδίες βοηθούν ένα μωρό να χαλαρώσει, κοιμίζοντάς το και κάνοντάς το να νιώσει ηρεμία και ασφάλεια. Είτε μια μαμά σιγοτραγουδάει ένα νανούρισμα, είτε μια απαλή μελωδία παίζει από τα ηχεία, η μουσική μπορεί αποδεδειγμένα να ηρεμήσει τα παιδιά δημιουργώντας τους αισθήματα αγαλλίασης και ηρεμίας και αυτό φαίνεται ότι η Μαντώ σαν νέα μαμά το γνωρίζει πολύ καλά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved