Η συγκινητική φωτογράφηση της μικρούλας κάνει το γύρο του διαδικτύου για τον πιο τρυφερό λόγο (pics)

Εννέα μήνες μετά τον τραγικό θάνατο που είχε ένα εθελοντής πυροσβέστης σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, η νεογέννητη κορούλα του και οι συνάδελφοί του απέδωσαν φόρο τιμής με αυτή τη συγκινητική φωτογράφηση.

Η συγκινητική φωτογράφηση της μικρούλας κάνει το γύρο του διαδικτύου για τον πιο τρυφερό λόγο (pics)

Στις 4 Απριλίου, ο Brett Korves σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστήχημα καθώς πήγαινε στη δουλειά.

«Ο Brett ξύπνησε εκείνο το πρωί και πήγε στη δουλειά... είχαμε τον γιο μας, είχαμε το σπίτι μας... όλα τα κάναμε σωστά! Τότε κάποιος αποφάσισε να χτυπήσει τον άνδρα μου με το αυτοκίνητό του!», ανέφερε η Alex Korves στο goodmorningamerica.com

Ο 30χρονος, που ήταν γνωστός για τον εθελοντισμό του και την αφοσίωσή του στους φίλους και τους συγγενείς, άφησε πίσω του έναν δίχρονο γιο, τον Brock και μία αγέννητη κόρη. Μόλις μερικές εβδομάδες μετά το θάνατο του άνδρα της, η Alex ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

«Δεν θα πω ψέματα! Φρίκαρα όταν το ανακάλυψα. Ένιωθα ενθουσιασμένη που θα μπορούσα να έχω ένα ακόμη κομμάτι του Brett κοντά μου και παράλληλα ήμουν και νευρική που θα τη μεγάλωνα μόνη μου».

Η Alex Korves, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 12 Δεκεμβρίου 2019 και την ονόμασε Brett Grace Korves.

Η Samantha Kallal, φωτογράφος και ιδιοκτήτρια του Sugarfoot Photography, διάβασε για την ιστορία της μικρούλας και αποφάσισε να απαθανατίσει τη νεογέννητη δωρεάν.

«Ήθελα να κάνω κάτι για να τους βοηθήσω. Ειδικεύομαι στις φωτογραφίες νεογέννητων και ήθελα να κάνω και εγώ κάτι γι' αυτούς!», ανέφερε η ίδια η φωτογράφος στο Goodmorningamerica.com.

Από τη στιγμή που ο Brett ήταν τρίτης γενιάς πυροσβέστης, αποφάσισαν η φωτογράφηση να γίνει στο πυροσβεστικό τμήμα όπου ο σύζυγός της εργαζόταν, ζητώντας μάλιστα και από τους συναδέλφους του να συμμετάσχουν σε αυτή.

«Περιμέναμε δύο με τρεις άνδρες να εμφανιστούν και τελικά εκείνο το πρωινό εμφανίστηκαν 26 πυροσβέστες, χαμογελαστοί και έτοιμοι να φωτογραφηθούν!».

Η μικρή Brett Grace όταν μεγαλώσει θα συνειδητοποιήσει πώς ακόμη και αν δεν έχει τον πατέρα της στο πλευρό της θα έχει την υποστήριξη αυτών των ανδρών.

Η νεογέννητη κοιμόνταν καθ'όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης και πόζαρε επάνω στη στολή του πατέρα της. Ο παππούς της μικρούλας -που εργάζεται επίσης στην πυροσβεστική- την κράτησε τρυφερά στην αγκαλιά του σε μία από τις φωτογραφίες της και το ίδιο συνέβη και με τον μεγαλύτερο αδερφό της.

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved