Αυτό το μεταμφιεσμένο μωράκι έχει κλέψει τις εντυπώσεις & σαρώνει το διαδίκτυο – Δείτε γιατί (pics)

Υποδύεται έναν πρωταγωνιστή ταινίας η οποία έχει ήδη συζητηθεί πολύ.

Αυτό το μεταμφιεσμένο μωράκι έχει κλέψει τις εντυπώσεις & σαρώνει το διαδίκτυο – Δείτε γιατί (pics)

Το «Ένας Υπέροχος Γείτονας» -ή αλλιώς «A Beautiful Neighborhood» όπως είναι ο original τίτλος- είναι μία ταινία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και θεωρείται μία από τις καλύτερες της χρονιάς.

Πρωταγωνιστής είναι ο υπέροχος Tom Hanks, ο οποίος υποδύεται τον Fred Roger, τον καλόκαρδο και καλοσυνάτο παρουσιαστή ενός παιδικούς εκπαιδευτικού προγράμματος. Όλα ξεκινούν όταν κάπου στα μέσα του 1990, ένας βαριεστημένος και σκεπτικιστής δημοσιογράφος αναγκάζεται να γράψει ένα άρθρο για τον παρουσιαστή. Η γνωριμία τους τον κάνει να ξεπεράσει τον όποιο κυνισμό και σκεπτικισμό του, να μάθει να συγχωρεί, να εκτιμά και να εμπιστεύεται την καλοσύνη την άλλων και όλα αυτά στην πιο… όμορφη γειτονιά της Αμερικής.

TOM HANKS

Η ερμηνεία του Tom Hanks έκλεψε τις εντυπώσεις και του χάρισε την υποψηφιότητα για το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου στα επικείμενα Όσκαρ που θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο του 2020.

Ο Mr Roger είναι μία ιδιαίτερη φιγούρα η οποία όπως φαίνεται έχει ήδη εμπνεύσει πολλούς καλλιτέχνες.

TOM HANKS 2

Μία από αυτούς είναι η φωτογράφος Tamara Nelson, η οποία εξειδικεύεται στις φωτογραφίσεις μωρών. Με αφορμή την ταινία, η Tamara δημιούργησε το πιο όμορφο κουστούμι και σκηνικό και φωτογράφισε το νεογέννητο που βλέπετε στην παρακάτω gallery σαν έναν άλλον Fred Roger.

Οι φωτογραφίες όπως ήταν αναμενόμενο κάνουν το γύρο του διαδικτύου και μας κάνουν να αγαπήσουμε το ρόλο του Mr Roger ακόμη περισσότερο!

Πηγή φωτογραφιών: Facebook @GypsysCornerPhotography & imdb.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved