Ευδοκία Ρουμελιώτη: Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον γιο της (pics)

Η δεύτερη φωτογραφία που δημοσιεύει με τον γιο της στο Instagram.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον γιο της (pics)

H Ευδοκία Ρουμελιώτη απέκτησε λογαριασμό στο Instagram στα τέλη Νοέμβρη.

Δεδομένου ότι είναι μια ηθοποιός ιδιαίτερα χαμηλών τόνων ήταν πραγματικά ευχάριστη έκπληξη ότι αποφάσισε να είναι πιο ενεργή στα social media.

Στις πρώτες αναρτήσεις που έκανε ήταν με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη από πρόσφατο ταξίδι τους και φωτογραφίες από την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί «Τοp Girls» στο θέατρο Πόρτα.

Ωστόσο, από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που δημοσίευσε ήταν εκείνη με τον γιο της μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πριν μερικές ώρες ωστόσο ήρθε ακόμη μία φωτογραφία με τον γιο της που τον δείχνει... να «μαγειρεύει» στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Όπως θα δείτε το σπίτι της στις παρακάτω φωτογραφίες είναι «ζεστό», χουχουλιάρικο και άκρως χριστουγεννιάτικο μιας και κάθε γωνιά είναι διακοσμημένη.

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη από το 2012 με τον επιχειρηματία Νικηφόρο Χαραγκιώνη και έχουν αποκτήσει τον μικρό Δημήτρη που γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2015. Ο σύζυγός της έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Το ζευγάρι είχε ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας και ενός δεύτερου παιδιού, ωστόσο έχουν προκύψει κάποια προβλήματα.

«Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η υιοθεσία, είμαι ανάδοχη μητέρα. Οπότε όλο αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Φυσικά με θυμώνει αυτό. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω… Ελπίζω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω. Εκ των υστέρων θα σου πω ότι μετάνιωσα (που το δημοσιοποίησα). Πολύ. Που μίλησα γι’ αυτό. Όλη μου την οικογένεια την κούρασε και την ενόχλησε. Ένιωσα πως έβαλα σε μια δοκιμασία την οικογένεια μου, για αυτό δε θέλω να μιλάω καθόλου για αυτό», είχε πει σε συνέντευξή της στο Marie Claire , προσθέτοντας: «Ακόμη κι αν το παιδί αυτό δεν μείνει τελικά σ’ εμάς και αν δεν ολοκληρωθεί η υιοθεσία, γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση… Για μένα αυτό το παιδί είναι… Αυτά τα τρία χρόνια που έζησα μαζί του, είναι παιδί μου. Δε ξέρω τι θα συμβεί. Δε μπορώ να μιλήσω ανοιχτά για αυτό, γιατί δεν ξέρω πως θα αντιμετωπιστεί και τι θα γραφτεί την επόμενη ημέρα»!

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία του μικρού Δημήτρη, δείτε τι μαγειρεύει και ρίξτε μια ματιά στο υπέροχο σπιτι της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved