Ευδοκία Ρουμελιώτη: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της στο Instagram (pics)

Ποζάρει μαζί με τον γιο της στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της στο Instagram (pics)

H Ευδοκία Ρουμελιώτη απέκτησε λογαριασμό στο Instagram στα τέλη Νοέμβρη.

Δεδομένου ότι είναι μια ηθοποιός ιδιαίτερα χαμηλών τόνων ήταν πραγματικά ευχάριστη έκπληξη ότι αποφάσισε να είναι πιο ενεργή στα social media.

Από τις πρώτες αναρτήσεις που έκανε είναι με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη από πρόσφατο ταξίδι τους καθώς και φωτογραφίες από την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί «Τοp Girls» στο θέατρο Πόρτα.

Ωστόσο, από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που δημοσίευσε ήταν αυτή με τον γιο της μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μαμά και γιος χαζεύουν το φυσικό δέντρο στο καθιστικό του σπιτιού τους και τα φωτάκια που αναβοσβήνουν.

Προσωπική ζωή

Η ηθοποιό είναι παντρεμένη από το 2012 με τον επιχειρηματία Νικηφόρο Χαραγκιώνη και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Δημήτρη που γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2015. Ο σύζυγός της έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Το ζευγάρι είχε ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας και ενός δεύτερου παιδιού, ωστόσο έχουν προκύψει κάποια προβλήματα.

«Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η υιοθεσία, είμαι ανάδοχη μητέρα. Οπότε όλο αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Φυσικά με θυμώνει αυτό. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω… Ελπίζω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω. Εκ των υστέρων θα σου πω ότι μετάνιωσα (που το δημοσιοποίησα). Πολύ. Που μίλησα γι’ αυτό. Όλη μου την οικογένεια την κούρασε και την ενόχλησε. Ένιωσα πως έβαλα σε μια δοκιμασία την οικογένεια μου, για αυτό δε θέλω να μιλάω καθόλου για αυτό», είχε πει σε συνέντευξή της στο Marie Claire , προσθέτοντας: «Ακόμη κι αν το παιδί αυτό δεν μείνει τελικά σ’ εμάς και αν δεν ολοκληρωθεί η υιοθεσία, γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση… Για μένα αυτό το παιδί είναι… Αυτά τα τρία χρόνια που έζησα μαζί του, είναι παιδί μου. Δε ξέρω τι θα συμβεί. Δε μπορώ να μιλήσω ανοιχτά για αυτό, γιατί δεν ξέρω πως θα αντιμετωπιστεί και τι θα γραφτεί την επόμενη ημέρα»!

Καριέρα

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη σπούδασε στη Θεολογική Σχολή Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Παρακολούθησε επίσης μαθήματα υποκριτικής και θεάτρου στο Θέατρο των Αλλαγών, από όπου και αποφοίτησε το 2000.

Η πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο ήταν στην παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης "Θανασάκης ο πολιτευόμενος". Το 2003-04 υποδύθηκε την Οφηλία στον Σαιξπηρικό "Άμλετ", που ανέβασε το Εθνικό Θέατρο, στη σκηνή Κοτοπούλη. Το 2006 (29-30/6) εμφανίστηκε στον "Κοριολάνο" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, ενώ την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη στο ρόλο της "Ρίτας" στο έργο "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα", που ανέβηκε στο θέατρο "Βρετάνια".

Στην τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο της στην σειρά "Σαν αδελφές", σε σενάριο Ελένης Ζιώγα και σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι σειρές "Αλίκη", "Alma Libre" και "Φιλοδοξίες" με τις οποίες έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Την περίοδο 2004-05 συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Θανάση Ευθυμιάδη στη σειρά "Αρχιπέλαγος" ενώ ακολούθησαν και άλλες τηλεοπτικές δουλειές.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram και φυσικά του γιου της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved