Εντυπωσιακό! Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού χρησιμοποιώντας χριστουγεννιάτικα φωτάκια (pics +vid)

Αυτή κι αν είναι πρωτότυπη αποκάλυψη φύλου μωρού.

Εντυπωσιακό! Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού χρησιμοποιώντας χριστουγεννιάτικα φωτάκια (pics +vid)

Στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα δημοφιλή η διοργάνωση πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού. Το «Gender Reveal Party», όπως ονομάζεται, μπορεί να είναι ένα μεγάλο πάρτι αλλά και ένα πάρτι υπερπαραγωγή με πρωτότυπες ιδέες όσον αφορά στην ανακοίνωση του φύλου του παιδιού.

Όπως έκανε αυτό το ζευγάρι από την Οκλαχόμα.

Στόλισε εξωτερικά το σπίτι του με εκατοντάδες χριτουγεννιάτικα φωτάκια και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, έκανε την πιο εορταστική, πρωτότυπη και εντυπωσιακή ανακοίνωση για το αν μωρό τους είναι αγόρι ή κορίτσι.



Πώς και πότε μαθαίνουμε το φύλο του μωρού;

Ο γιατρός μέσω υπερηχογραφήματος βλέπει το φύλο του εμβρύου. Αρκεί το έμβρυο να είναι στην κατάλληλη θέση ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες και δημιουργήσουν ψεύτικες προσδοκίες. Συνήθως το φύλο γίνεται αντιληπτό από το γιατρό κατά την εξέταση της αυχενικής διαφάνειας, της πρώτης σημαντικής εξέτασης, που γίνεται μεταξύ της 12ης και της 14ης εβδομάδας. Ενδέχεται όμως ο γιατρός να μην το πει με βεβαιότητα, καθώς λόγω της θέσης του δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο.

Κατά τη 16η και 17η εβδομάδα ο γιατρός μπορεί να είναι πιο σίγουρος, οπωσδήποτε όμως το φύλο θα φανεί πεντακάθαρα στο τεστ β' επιπέδου που γίνεται γύρω στην 21η εβδομάδα. Σε περίπτωση που υποβληθείτε σε αμνιοκέντηση, είτε λόγω ηλικίας, είτε επειδή τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεών σας δεν είναι τα επιθυμητά, τότε θα μάθετε το φύλο του μωρού αρκετά νωρίτερα, γύρω στην 15η εβδομάδα.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε κι άλλες χριστουγεννιάτικες αποκαλύψεις για το φύλο του μωρού:

Φωτογραφίες: Instagram #genderrevealchristmas

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved