«Μόνος στο σπίτι»: Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της ταινίας (vid)

Ποιο παιδί δεν έχει δει έστω μία φορά την ταινία «Μόνος στο σπίτι» τα Χριστούγεννα;

«Μόνος στο σπίτι»: Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της ταινίας (vid)

Η διάσημη ταινία «Μόνος στο σπίτι» (Home Alone) πρωτοπροβλήθηκε το 1990 και γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Μάλιστα μέχρι και σήμερα αποτελεί την χριστουγεννιάτικη ταινία με τα περισσότερα έσοδα στο box office της Νότιας Αμερικής.

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Μακόλεϊ Κάλκιν στον ρόλο του χαριτωμένου Κέβιν ΜακΚάλιστερ, ένα αγόρι που η οικογένειά του αφήνει κατά λάθος μόνο στο σπίτι, όταν φεύγουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Παρίσι. Ο Κέβιν, αρχικά, απολαμβάνει το γεγονός του να είναι μόνος στο σπίτι, αλλά σύντομα πρέπει να αντιμετωπίσει δύο διαρρήκτες τους οποίους υποδύονται οι Τζο Πέσι και Ντάνιελ Στερν. Τους γονείς του Κέβιν υποδύονται οι Κάθριν Ο'Χάρα και Τζον Χερντ.

Σύμφωνα με το wikipedia o Κάλκιν προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα Α' Αντρικού Ρόλου σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ, ενώ η ταινία προτάθηκε για 2 Όσκαρ: Καλύτερης Μουσικής (Τζον Γουίλιαμς) και Καλύτερου Τραγουδιού (μουσική/στίχοι: Τζον Γουίλιαμς/Λέσλι Μπρικούς. Μετά την κυκλοφορία της, το” Μόνος στο Σπίτι” έγινε η κωμωδία με τα περισσότερα έσοδα στο box office όλων των εποχών στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα ρεκόρ το οποίο κατείχε και παγκοσμίως μέχρι και το 2011 όταν κυκλοφόρησε η ταινία The Hangover II, η οποία το ξεπέρασε.

Λόγω της επιτυχίας της, ακολούθησαν τέσσερις συνέχειες: «Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη» το 1992, « Μόνος στο Σπίτι 3» το 1997, «Μόνος στο Σπίτι 4» το 2002 και «Μόνος στο Σπίτι 5» το 2012. Το «Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη» είναι η μόνη συνέχεια στην οποία πρωταγωνιστούν οι ίδιοι ηθοποιοί με την αυθεντική ταινία.

Πώς είναι άραγε οι πρωταγωνιστές της ταινίας 29 χρόνια μετά την πρώτη προβολή;

Πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί:





© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved