Η ωραία κοιμωμένη: Τι μπορεί να διδάξει σε ένα παιδί αυτή η ταινία

Η ωραία κοιμωμένη είναι ένα πολύ όμορφο παραμύθι του διάσημου συγγραφέα παραμυθιών Σαρλ Περό, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο βιβλίο του «Τα Παραμύθια της Μητέρας Χήνας», το 1697!

Η ωραία κοιμωμένη: Τι μπορεί να διδάξει σε ένα παιδί αυτή η ταινία

Το παραμύθι έχει μεταφερθεί στην σκηνή και στον μουσικό κόσμο από τον Τσαϊκόφσκι και άλλους διάσημους συνθέτες, καθώς και στον κινηματογράφο με πιο διάσημη τη διασκευή του Γουόλτ Ντίσνεϊ, με χαρακτήρες όπως η Αυγή, ο Πρίγκιπας Φίλιππος και η Μαγκούφισσα.Τι μπορεί να διδάξει όμως σε ένα παιδί, αυτή η αγαπημένη σε όλους ταινία της Disney;

SLEEPINGBEAUTY ArtSelects 004 M

1. Να είναι επιφυλακτικά με τους ξένους
2. Η γενναιότητα μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες ανταμοιβές
3. Τα μυστικά δημιουργούν μεγάλους μπελάδες
4. Η υπομονή είναι αρετή
5. Μερικά πράγματα δυσάρεστα είναι αναπόφευκτα
6. Η αγάπη απαιτεί χρόνο

SLEEPINGBEAUTY ArtSelects 008 M

Οι ταινίες της Disney, που προβάλλονται από τα κανάλια Novacinema δεν απευθύνονται μόνο σε μικρά παιδιά αλλά και σε μεγάλους, καθώς τα μηνύματα που περνούν είναι διαχρονικά κι αφορούν σε όλες τις ηλικίες.

Απολαύστε αυτή την ταινία μέσα από τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema που δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney, που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους εδώ και πολλές δεκαετίες, με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική συλλογή Disney για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες όποτε εσείς το επιθυμείτε, κρατώντας τη μαγεία... για πάντα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved