Ποζάρει ευτυχισμένη και με φουσκωμένη κοιλίτσα μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο (pics)

Περιμένει το τρίτο της παιδί.

Ποζάρει ευτυχισμένη και με φουσκωμένη κοιλίτσα μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο (pics)

Μια πολύ όμορφη και γιορτινή φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός.

Ποζάρει μπροστά στο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο της αγγίζοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.Η 34χρονη ηθοποιός τον περασμένο Νοέμβρη είχε δημοσιεύσει το υπερηχογράφημα του μωρού τους λέγοντας ότι στην τρίτη της εγκυμοσύνη όλα εξελίσσονται φυσιολογικά.

Η διάσημη μανούλα είχε ανακοινώσει το νέο για την εγκυμοσύνη της τον Σεπτέμβριο του 2019, τόσο στο Instagram όσο και στο προσωπικό της blog αναρτώντας και βίντεο.

Το μωρό αναμένεται να γεννηθεί την άνοιξη του 2020.

Εκτός από την τρίτη εγκυμοσύνη στη ζωή της υπήρξε και άλλη εξέλιξη. Όπως ανακοίνωσε με τον επί δέκα χρόνια σύζυγό της Kyle Martino αποφάσισαν να χωρίσουν.

Το μήνυμα της ηθοποιού στο Instagram ήταν το εξής:

«Η οικογένειά μας ξεκινάει ένα καινούριο μονοπάτι. Μετά από πολλή σκέψη και δουλειά στη σχέση μας, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε τους δρόμους μας ως ζευγάρι. Δεσμευόμαστε όμως και οι δύο και χαιρόμαστε για αυτό ότι θα μεγαλώσουμε τα τρία μας παιδιά σαν στενοί φίλοι και ουσιαστικοί σύντροφοι, τρέφοντας απεριόριστο σεβασμό ο ένας στον άλλο. Είμαστε ευγνώμονες για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε την τελευταία δεκαετία. Με το πέρασμα του καιρού συνειδητοποιήσαμε ότι το καλύτερο μονοπάτι για να είμαστε ευτυχισμένοι σαν οικογένεια είναι σε μία διαφορετική κατεύθυνση και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτήν την υπέροχη νέου είδους σχέση. Εκτιμούμε για τη στήριξη και την κατανόηση. Με αγάπη.»

Δείτε ποια διάσημη ηθοποιό περιμένει το τρίτο της παιδί στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved