Μαντώ Γαστεράτου: Οι αδημοσίευτες φώτο στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της (pics)

Η Μαντώ Γαστεράτου μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού και είναι πιο γλυκιά από ποτέ.

Μαντώ Γαστεράτου: Οι αδημοσίευτες φώτο στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της (pics)

Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και βλέποντας τις φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί μας στα social media, πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι πιο λαμπερή και γλυκιά από ποτέ.

Πριν από τρείς εβδομάδες η μέλλουσα μαμά αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι διανύει την 33η εβδομάδα κύησης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι πλέον βρίσκεται στην 36η εβδομάδα. Στο στάδιο αυτό της εγκυμοσύνης το μήκος του εμβρύου είναι περίπου 47,5 εκατοστά, δηλαδή όσο περίπου είναι και το μέγεθος μίας κεφαλής μαρουλιού, και το βάρος είναι περίπου 2600 γραμμάρια. Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει!

Η Μαντώ Γαστεράτου, όπως και κάθε μέλλουσα μαμά άλλωστε, θέλει να απαθανατίσει τις όμορφες στιγμές τις εγκυμοσύνης για να τις θυμάται μία ζωή. Η Μαρίνα Ναυροζίδου είναι επαγγελματίας φωτογράφος και εξειδικεύεται σε φωτογραφίες εγκύων, νεογέννητων και μωρών.

Ο φωτογραφικός της φακός αιχμαλωτίζει τα συναισθήματα μίας μέλλουσας μαμάς, τα πρώτα δευτερόλεπτα ζωής ενός νεογέννητου μωρού και την αθωότητα ενός παιδιού.

Η Μαντώ Γαστεράτου την επέλεξε για να φωτογραφίσει και την ίδια με φουσκωμένη κοιλίτσα και το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω gallery είναι ονειρικό.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @marina_navrozidou_photography

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved