Μαντώ Γαστεράτου – Βασιλική Μιλλούση: Τι κοινό έχουν τα παιδικά τους δωμάτια; (pics)

Η μία έγινε μαμά πριν δύο εβδομάδες και η άλλη μετράει αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά το μωρό της.

Μαντώ Γαστεράτου – Βασιλική Μιλλούση: Τι κοινό έχουν τα παιδικά τους δωμάτια; (pics)

Η προετοιμασία του βρεφικού δωματίου είναι από τις πιο όμορφες διαδικασίες στην περίοδο της εγκυμοσύνης. Φτιάχνουμε τα χώρο όπου το μωρό μας θα περάσει τους πρώτους μήνες τη ζωής του και κάνουμε τα πρώτα όνειρα και σχέδια για αυτό το μικροσκοπικό πλασματάκι που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα μέσα μας.

Η διάσημες μαμάδες ασφαλώς δεν αποτελούν εξαίρεση. Η Βασιλική Μιλλούση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 04 Νοεμβρίου και απολαμβάνει τις πρώτες εβδομάδες της μητρότητας. Η νέα μαμά είναι από τους επωνύμους που μοιράζονται αρκετά συχνά μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Το έκανε πριν τον ερχομό της κόρης της και ρίχνοντας μία ματιά το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε ότι το ίδιο κάνει και τώρα! Η χρυσή Ολυμπιονίκης και ο Λευτέρης Πετρούνιας, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πώς να μην είναι, αφού κάθε τους ανάρτηση ξεχειλίζει από αγάπη και τρυφερότητα και εμείς λιώνουμε.

vasilikimillousi 73280694 530503794400330 147662811509076985 n 3

Η mom-to-be Μαντώ Γαστεράτου διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και μετράει αντίστροφα για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το μωράκι που περιμένουν με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, είναι αγοράκι κάτι που φαίνεται και από το παιδικό δωμάτιο που έχουν ετοιμάσει.

Η διάσημη μαμά ανέβασε πρόσφατα μία φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο του μωρού της και πέρα από το ότι είναι πολύ ζεστό και όμορφο, παρατηρήσαμε ότι έχει ένα κοινό και με το βρεφικό δωμάτιο της κορούλας της Βασιλικής Μιλλούση.

Ποιο είναι αυτό; Δείτε το στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved