#skoufoschallenge: Το νέο social media trend που δημιουργήθηκε για έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό

Είναι η πιο… χουχουλιάρικη Insta-πρόκληση του χειμώνα και γίνεται για καλό σκοπό.

#skoufoschallenge: Το νέο social media trend που δημιουργήθηκε για έναν πολύ ιδιαίτερο σκοπό

Πριν από μερικές ημέρες, όλοι είδαμε την ανάρτηση της νέας μαμάς Δούκισσας που πόζαρε στο φωτογραφικό φακό φορώντας έναν σκούφο με αυτοκινητάκια του γιου της. Γνωρίζετε όμως γιατί το έκανε;

Με αυτό το βίντεο, η Δούκισσα Νομικού, ως Πρέσβειρα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ξεκίνησε πρώτη τη νέα Instagram καμπάνια του «Μαζί για το Παιδί». Η καμπάνια έχει το όνομα #skoufoschallenge και στόχο να παρακινήσει όλους εμάς να στηρίξουμε όπως μπορούμε ο καθένας, τα άπορα παιδιά.


https://www.instagram.com/p/B5vFN_QnjjD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι πρέπει να κάνετε;

Αρχικά φωτογραφίζεστε φορώντας έναν σκούφο με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, από παιχνίδια και διακοσμητικά, μέχρι λιχουδιές και ζαχαρωτά. Έπειτα ανεβάζετε τη φωτογραφία ή το βίντεο που τραβήξατε στο Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #skoufoschallenge και πρακαλείτε τρεις φίλους σας να κάνουν το ίδιο. Τρίτον και σημαντικότερο, μπαίνετε στο http://www.supportmazi.gr/skoufoschallenge και βάζετε το δικό σας λιθαράκι για να μείνουν οι φετινές γιορτές αξέχαστε σε άπορα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξη και τη βοήθειά μας.

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν 30.000€ μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2020, με τα οποία θα καλυφθούν έξοδα για την εκπαίδευση, την υγεία, την ψυχαγωγίας αλλά και την σίτιση άπορων παιδιών.

Ας κάνουμε λοιπόν, όλοι #skoufoschallenge για καλό σκοπό!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved