Δείτε πού μπήκε η Σία Κοσιώνη και τρέλανε τον γιο της (pics)

Η Σία Κοσιώνη, τρέλανε για ακόμη μια φορά τον μικρό Δήμο με τα καμώματά της!

Δείτε πού μπήκε η Σία Κοσιώνη και τρέλανε τον γιο της (pics)

Η όμορφη δημοσιογράφος έχει ελάχιστο χρόνο καθημερινά γι' αυτό και φροντίζει ν' αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο που έχει μέσα στην εβδομάδα αλλά και το Σαββατοκύριακο αποκλειστικά στον γιο της.

Η Σία Κοσιώνη, εξακολουθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό είναι που την κάνει αρεστή και αγαπητή στους ανθρώπους που τη θαυμάζουν και την παρακολουθούν καθημερινά μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Και ο Κώστας και εγώ, προσπαθούμε να αποφεύγουμε να μιλάμε δημόσια για εμάς, όχι φυσικά από σνομπισμό. Προσπαθούμε να κρατάμε καλυμμένη τη σχέση μας για να είναι προστατευμένη», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Στην καθημερινότητά της η όμορφη δημοσιογράφος «είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικός, είναι λιμάνι και άγκυρα μαζί». Έτσι την είχε περιγράψει ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Εμείς πάλι θα προσθέσουμε μέσα σε όλα αυτά και το χιούμορ! Αυτό είναι κάτι που ξεκάθαρα φαίνεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της, να τραγουδήσει για χάρη του γιου της ή να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ.

Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε Insta story που τη δείχνει παρέα με τον μικρό Δήμο. Μαμά και γιος έκαναν βόλτα και κατά τη διάρκεια των αγορών τους, η Σία Κοσιώνη, έκανε κάτι που σίγουρα ξετρέλανε τον μικρό Δήμο.

Swipe up στη gallery για να δείτε πού μπήκε η Σία Κοσιώνη και τι έκανε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved