Σύλβια Δεληκούρα: Οι σπάνιες φώτο του γιου της λίγο μετά τη γέννα με αφορμή τα γενέθλιά του (vid)

Η Σύλβια Δεληκούρα έκανε την πιο τρυφερή της ανάρτηση, δείχνοντάς μας για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της. 

Σύλβια Δεληκούρα: Οι σπάνιες φώτο του γιου της λίγο μετά τη γέννα με αφορμή τα γενέθλιά του (vid)

Η Σύλβια Δεληκούρα λατρεύει να περνάει χρόνο με την οικογένειά της. Ο γιος της είναι πρώτη της προτεραιότητα και από όταν γεννήθηκε μέχρι και σήμερα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, φυσικά πάντα κρύβοντας το προσωπάκι του.

Χθες όμως, η ηθοποιός έκανε μία εξαίρεση. Με αφορμή τα τέταρτά γενέθλια του γιου της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με διάφορες φωτογραφίες του μικρού Ορφέα από όταν ήταν νεογέννητος. Σε αυτές βλέπουμε για πρώτη φορά το πρόσωπό του αλλά και τη Σύλβια Δεληκούρα, λεχώνα με τον μικροσκοπικό τότε Ορφέα να κοιμάται δίπλα της.

Φωτογραφίες υπέροχες που μαρτυρούν την πρωτόγνωρη χαρά και τη συγκίνηση εκείνων των ημερών.



Αυτή ίσως είναι η πιο τρυφερή και γλυκιά ανάρτηση που έχουμε δει από τη διάσημη μαμά. Όσο για το μήνυμα που συνόδευσε το βίντεο, ήταν εξίσου συγκινητικό:

«ᕼᗩᑭᑭY ᗷIᖇTᕼᗪᗩY! Με λόγια δεν μπορώ να εκφράσω αυτό που νιώθω για εσένα! Να είσαι πάντα γερός τυχερός και ευτυχισμένος καρδιά μου! Με αγάπη μέσα σου και γύρω σου!!! Σήμερα γιορτάζει όλη η πλάση για εμένα! #happymum #proudmum #myboy #birthdayboy #orfeasduck»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved