Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Φωτογραφίζονται με τα παιδιά τους μετά από καιρό (pics)

Η οικογενειακή φωτογραφία που πρέπει να δείτε.

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Φωτογραφίζονται με τα παιδιά τους μετά από καιρό (pics)

H Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, είχαν πολύ καιρό να δημοσιεύσουν φωτογραφία των παιδιών τους.

Παρότι και οι δυο τους είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, αποφεύγουν να αναρτούν φωτογραφίες των τριών παιδιών τους. Και όσες φορές το έχουν κάνει, δεν δείχνουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας έχουν αδυναμία και στα τρία παιδιά τους, την κόρη τους Μάργκω, και στα αγόρια τους Σπύρο και Κωνσταντίνο.Ταξιδεύουν συχνά και όποτε οι συνθήκες το,επιτρέπουν τα παίρνουν μαζί τους.

Ως γνωστόν, το ζευγάρι μένει με την οικογένειά του μόνιμα στην Αμερική, ωστόσο, επισκέπτεται πολύ συχνά την Ελλάδα και όχι μόνο για διακοπές.Μάλιστα στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο έκανε το καλοκαίρι τη βάφτιση του βενιαμίν της οικογένειας, Κωνσταντίνου παρουσία πολλών φίλων του.

Πρόσφατα γιόρτασαν την επέτειό τους στη Βενετία, εκεί όπου πριν από 11 χρόνια ο Λέων Πατίτσας είχε κάνει πρόταση γάμου στην γλυκιά παρουσιάστρια.Είχαν δημοσιεύσει μάλιστα στο Instagram και οι δυο τους αρκετές φωτογραφίες από εκείνο το ταξίδι τους.

Ωστόσο, πραγματικά πολύ όμορφη έκπληξη ήταν η οικογενειακή φωτογραφία που ανάρτησε η γλυκιά μανούλα πριν από μερικές ώρες στο Instagram με το εξής σχόλιο που τα λέει όλα: « Ευγνώμων».

Δείτε την πρόσφατη φωτογραφία αλλά και άλλες των παιδιών της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved