Πράγματα που αποδεικνύουν ότι τα παιδιά της Κim Kardashian είναι πιο κακομαθημένα απ' όσο νομίζατε

Κακομαθημένα ή όχι; Εσείς τι πιστεύετε;

Πράγματα που αποδεικνύουν ότι τα παιδιά της Κim Kardashian είναι πιο κακομαθημένα απ' όσο νομίζατε

Μπορεί η Kim Kardashian να θέλει να δείχνει ότι τα παιδιά της δεν είναι καθόλου κακομαθημένα, όμως υπάρχουν γεγονότα που αποδεικνύουν το αντίθετο.

Το να είσαι μέλος της οικογένειας Kardashian, σημαίνει ότι μεγαλώνεις λίγο διαφορετικά από όλους τους άλλους. Μήπως φοράς στο μωρό σου αθλητικά με το τελευταίο σχέδιο της Adidas; Μήπως φοράει σκουλαρίκια αξίας 50.000 δολαρίων; Αν ναι, τότε ίσως να είστε και μέλος της οικογένειας Kardashian.

Οι Kardashians φορούν πανάκριβα ρούχα, οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα, έχουν τσάντες εκατομμυρίων και το ίδιο ισχύει και για τα νεότερα μέλη της οικογένειας αυτής.

Αν και η Kim Kardashian έχει πει αρκετές φορές ότι τα παιδιά της δεν είναι κακομαθημένα και πως τα social media, τα περιοδικά και η τηλεόραση λένε το αντίθετο, από την καθημερινότητά τους, το στιλ τους και και όλα όσα κάνουν αποδεικνύουν ότι αυτά τα παιδιά, ναι... είναι κακομαθημένα.

Δείτε στο βίντεο του The Talco 20 πράγματα που αποδεικνύουν ότι τα παιδιά της πλούσιας αυτής οικογένειας, είναι κακομαθημένα.

πηγή κεντρικής φώτο: Instagram Account Kim Kardashian

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved