Τα 20 πιο ακριβά πράγματα που έχουν αγοράσει οι Kardashians στα παιδιά τους (vid)

Η Kylie Jenner κακομαθαίνει την Stormi με κάθε ευκαιρία, αλλά τι γίνεται με τα άλλα διάσημα παιδιά της οικογένειας Kardashian;

Τα 20 πιο ακριβά πράγματα που έχουν αγοράσει οι Kardashians στα παιδιά τους (vid)

14ων εκατομμυρίων ράντζο, 100 χιλιάδων δολαρίων σπιτάκια κήπου και άλλα πολλά είναι τα πράγματα που έχουν στην κατοχή τους αυτές οι μικρές ντίβες.

Αν παρακολουθείτε το ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians τότε σίγουρα ξέρετε πώς μοιάζει η υπερπολυτελής ζωή τους. Και επειδή κάποια μέλη της οικογένειας είναι μικρά δεν σημαίνει ότι δεν έχουν πρόσβαση σε όλα αυτά τα ακριβά αγαθά που έχουν οι μεγαλύτεροι.

Και ενώ μερικοί από εμάς σκεφτόμαστε να αγοράσουμε εκείνη την τσάντα που είδαμε, η North West δέχεται για δώρο κοσμήματα Tiffany & Co για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ακόμη ένα πράγμα που λατρεύει αυτή η οικογένεια είναι τα πάρτυ υπερπαραγωγές. Να σας θυμίσουμε ότι τα μπαλόνια στα πρώτα γενέθλια της True στοίχησαν ...

Ένα ράντζο ανήκει στα παιδιά της Kim και του Kanye, η Chicago West έχει ένα Louis Vuiton μουσικό κουτί και η Penelope Disick έχει τσάντα αρκετών χιλιάδων δολαρίων.

Ο Travis Scott και η Kylie Jenner λατρεύουν τα ακριβά αυτοκίνητα, λατρεία που πέρασαν και στην κόρη τους Stormi. Σε αυτή την οικογένεια όλα τα παιδιά οδηγούν αυτοκίνητα Bentley.

Δείτε τι άλλο ακόμη έχουν αγοράσει για τα παιδιά τους και σίγουρα θα μείνετε άφωνοι!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved