Όποιος και αν είναι ο τρόπος, το να ταΐζεις ένα μωρό είναι υπέροχο – Οι φωτογραφίες που έγιναν viral

Όταν η φωτογράφος Felicia Saunders ανέβασε στα social media ένα πορτραίτο με τρείς μητέρες που ταΐζουν τα παιδιά τους, σίγουρα δεν περίμενε την απήχηση που θα είχε.

Όποιος και αν είναι ο τρόπος, το να ταΐζεις ένα μωρό είναι υπέροχο – Οι φωτογραφίες που έγιναν viral

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο. Στο εξωτερικό ο μήνας αυτός είναι αφιερωμένος στον Θηλασμό και το διαδίκτυο κατακλύστηκε από φωτογραφίες με γυναίκες που θηλάζουν. Η Felicia Saunders, αυτόματα, έκανε την εξής σκέψη: «Οι γυναίκες που ΔΕΝ μπορούν να θηλάσουν;»

Ούτε η ίδια είχε καταφέρει να θηλάσει το μωρό της και θέλοντας να σταθεί σε κάθε νέα μητέρα που βρίσκεται σε αυτή τη θέση, αποφάσισε να κάνει αυτή τη φωτογράφιση. Πρωταγωνίστριες, τρεις μαμάδες με τα μωρά τους. Η μία μαμά θηλάζει, η άλλη ταΐζει το μωρό της με το μπιμπερό και η τρίτη κρατάει το μωρό της αγκαλιά και εκείνο τρώει με τη βοήθεια σωλήνα.

Η φωτογράφος ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook & στο Instagram και αμέσως αντιλήφθηκε την απήχηση που είχε. Τα μηνύματα που λάμβανε από μαμάδες, ήταν αμέτρητα και συνέχισε να τα λαμβάνει για πολλές εβδομάδες με την ημέρα που έκανε την ανάρτηση.

«Όλοι οι νέοι γονείς χρειάζονται στήριξη, ειδικά το πρώτο διάστημα. Δεν έχει σημασία ο τρόπος που ταΐζουν το μωρό τους. Μία μητέρα που ταΐζει το μωρό της, είναι ένα υπέροχο θέαμα και δεν έχει σημασία ο τρόπος με τον οποίο τον ταΐζει», δήλωσε η Felicia στο mother.ly.

«Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να κρίναμε λιγότερο. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει συμβεί σε κάποιον και η στήριξη και η αγάπη είναι τα πρώτα πράγματα που θα έπρεπε να δείχνουμε», συνέχισε.

Ασφαλώς, εμείς δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved