Νεογέννητα δίδυμα κάνουν το πρώτο τους photoshoot και δείτε τι συμβαίνει (vid)

Είναι τόσο μα τόσο χαριτωμένα.

Νεογέννητα δίδυμα κάνουν το πρώτο τους photoshoot και δείτε τι συμβαίνει (vid)

Στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα δημοφιλής η φωτογράφιση νεογέννητων.

Μωράκια φωτογραφίζονται μερικές μόνο μέρες από τη γέννησή τους με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτό που συνηθίζουν οι περισσότεροι γονείς.

Το concept της κάθε φωτογράφισης δεν είναι και πολύ διαφορετικό καθώς τα μωράκια είναι πολύ μικρά και οι φωτογράφοι φροντίζουν να μην τα ταλαιπωρήσουν.

Ετσι, τα ντύνουν σύμφωνα με την επιθυμία των γονιών και αφού έχουν ετοιμάσει και το σχετικό φόντο, τα …τοποθετούν στο σωστό σημείο για να ξεκινήσει η φωτογράφιση.

‘Εχουμε δει νεογέννητα με πλεχτά σκουφάκια, με κορδέλες στα μαλλιά, μέσα σε καλάθια, να χαμογελούν ή να κοιμούνται. Θυμίζουν μικρές …μπουκίτσες και δίνουν την εντύπωση ότι χωράνε μέσα στην παλάμη σου.

Ορισμένοι γονείς θεωρούν ότι δεν είναι σωστό να υποβάλλεται το μωρό σε αυτή τη διαδικασία- ταλαιπωρίας, καθώς είναι πάρα πολύ μικρό. Ωστόσο, οι επαγγελματίες του είδους εξηγούν ότι μια επαγγελματική και δη καλλιτεχνική φωτογράφηση μωρού, δεν είναι όπως οι κλασικές και ότι προτεραιότητά τους είναι πάντα το μωρό.

Μια τέτοια φωτογράφηση έκαναν και οι γονείς των νεογέννητων διδύμων που θα δείτε παρακάτω. Αν την απόλαυσαν τα μωράκια; Απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί:



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved