Η συγκινητική ιστορία πίσω από αυτή τη φωτογράφιση (pics)

Η Cherie Ayrton, μία γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία, ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της ακόμη περισσότερο, όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος σε δίδυμα το 2017.

Η συγκινητική ιστορία πίσω από αυτή τη φωτογράφιση (pics)

Ως μαμά μιας πεντάχρονης και μίας 2 ετών κόρης, η Cherie ήθελε να περιμένει μέχρι να συμπληρωθεί η 14η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της για να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα στην υπόλοιπη οικογένειά της. Βλέπετε είχε ήδη προηγηθεί μια μη επιτυχημένη δίδυμη κύηση, για αυτό και ήθελε να είναι σίγουρη πριν κάνει οποιαδήποτε ανακοίνωση με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με την Cherie, το ταξίδι της εγκυμοσύνης της ήταν υπέροχο και κυλούσε ομαλά. Εκείνη και ο σύζυγός της μάλιστα έκαναν και μια φωτογράφηση εγκυμοσύνης, μετά το υπερηχογράφημα των 14ων εβδομάδων που τους έδειξε ότι ο Tiger και ο Johnny (έτσι ονόμασαν τα μωρά τους) αναπτυσσόντουσαν κανονικά!

Στις 27 Δεκεμβρίου όμως, την ημέρα που η ίδια πήγε για τον υπέρηχο του 5ου μήνα της εγκυμοσύνης, έμαθε το σπαρακτικό νέο. Ο παλμός της καρδιάς του Johnny δεν ακουγόταν.

«Η ζωή θα ήταν υπέροχη! Δεν θα ήμουν στεναχωρημένη τώρα!», ανέφερε η Cherie στο People. «Ήθελα να ολοκληρώσω την οικογένειά μου. Δύο αγόρια και δύο κορίτσια θα ήταν υπέροχα γιατί τα αγόρια μου θα είχαν και αδέρφια και αδερφές και το αντίστροφο!».

Η Cherie εξήγησε ότι οι επόμενοι 4 μήνες για την ίδια ήταν ήταν σουρεάλ. Έπρεπε να βλέπει τον Tiger να μεγαλώνει, να αναπτύσσεται και το σώμα του Johnny ατροφεί!

«Έπρεπε να παρακολουθώ αργά το σώμα του γιου αλλοιώνεται!», ανέφερε η Cherry. «Πρώτα τα μικρά του ματάκια, η μύτη και τα υπέροχα χειλάκια του ήταν δύσκολο να τα διακρίνω. Έπειτα τα μικροσκοπικά του δαχτυλάκια στα χέρια και τα πόδια, άρχισαν να φαίνονται ότι ενώνονταν. Τέλος, είχε χάσει όλα τα χαρακτηριστικά του. ¨Ήταν ένα μαρτύριο!».

Η Cherie επειδή είχε χάσει ήδη ένα έμβρυο στη μήτρα, παραδέχτηκε ότι δεν ήταν ο εαυτός της.

«Είναι τρομερό να χάνεις ένα παιδί. Ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας γονιός!».

Η Cherie επιτέλους γέννησε στις 2 Μαΐου και τα δύο αγόρια και παραδέχτηκε ότι η εμπειρίας της ήταν πικρόγλυκη! Μετά την αποτέφρωση του Johnny, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια φωτογράφιση μερικές ημέρες μετά.

«Ήταν συγκινητικό και συνάμα στενάχωρο! Ο Johnny θα μπορούσε να βρίσκεται δίπλα στον αδερφό του. Θα βγάζαμε φωτογραφίες τους!».

Αν και η Cherie θα έχει πάντα φωτογραφίες να της θυμίζουν το μικρό της αγοράκι, αποκάλυψε ότι η ανάρρωση μετά από μια τέτοια απώλεια δεν είναι εύκολη!

«Είμαι χάλια! Πάντα θα νιώθω ότι ένα κομμάτι μου λείπει. Αλλά η ζωή συνεχίζεται. Πρέπει να συνεχίσω να είμαι σύζυγός, μητέρα, φίλη, αφεντικό! Η ζωή δεν σταματά και δεν πρέπει να σταματήσω και εγώ. Έτσι κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Εκτιμώ τη ζωή και την υπέροχη οικογένεια που έχω περισσότερο από ποτέ!».

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved