Συγκλονιστικό! 10χρονο κοριτσάκι βοηθάει τη μαμά του στη γέννα και γίνεται viral (pics)

Φωτογραφίες που έγιναν viral και αποδεικνύουν τη δύναμη της αδελφικής αγάπης.

Συγκλονιστικό! 10χρονο κοριτσάκι βοηθάει τη μαμά του στη γέννα και γίνεται viral (pics)

Η Paulina Splechta είναι φωτογράφος και τα τελευταία πέντε χρόνια, απαθανατίζει τις συγκλονιστικές στιγμές του τοκετού. Μία από τις τελευταίες τις δουλειές ωστόσο, την έκανε να ξεχωρίσει και ήταν ο λόγος που το όνομά της έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Η Catherine Cook από τη Florida, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ζήτησε από τη Paulina να είναι παρούσα στον τοκετό και να φωτογραφίσει την κάθε στιγμή. Στον τοκετό όμως, παρούσα ήταν και η μεγάλη κόρη της Catherine, Kayla, η οποία φέτος γιόρτασε τα 10α γενέθλιά της.

Τη στιγμή που το μωρό βγαίνει από την κοιλιά της μαμάς του, η μικρή Kayla με τη βοήθεια της μαίας, πιάνει το νεογέννητο και έτσι ήταν αυτή η πρώτη που τον κράτησε στην αγκαλιά της.

Η Paulina απαθανατίζει την κάθε στιγμή και στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποτυπώνονται τα συναισθήματα της 10χρονης Kayla, κάθε λεπτό.

Οι εκφράσεις της είναι πολύ όμορφες και συγκινητικές και από ότι φαίνεται η ιδιαίτερη αυτή στιγμή είναι η αρχή μία πολύ ιδαίτερης αδελφικής σχέσης. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved