Η κόρη της Mila Jovovich έγινε 12 ετών - Δείτε φώτο από το εντυπωσιακό της πάρτι (pics)

Είναι μια κούκλα η μικρή!

Η κόρη της Mila Jovovich έγινε 12 ετών - Δείτε φώτο από το εντυπωσιακό της πάρτι (pics)

Η Milla Jovovich είναι 44 ετών και έχει δύο κούκλες κόρες που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον διάσημο σκηνοθέτη Paul W.S. Anderson.

Την 5χρονη Dashiel και την 12χρονη Ever που πρόσφατα είχε γενέθλια και δημοσίευσε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό της πάρτι.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν τόσο η μεγάλη της κόρη όσο και η μικρή, έχουν κληρονομήσει την ομορφιά της μητέρα τους. Ποιος μπορεί να αρνηθεί άλλωστε ότι η Milla Jovovich είναι μια εντυπωσιακή και όμορφη γυναίκα;

H Milla για όσους δεν το γνωρίζουν είναι για τρίτη φορά έγκυος και διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Όπως αποκάλυψε και η κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (ναι η κόρη της έχει δικό της Instagram) θα αποκτήσει για τρίτη φορά... κορίτσι.

millajovovich entiposiako parti koris 7

Το πάρτι υπερπαραγωγή για τα 12α γενέθλια της Ever

Η Ever μεγάλωσε και μοιάζει καταπληκτικά στην κούκλα μαμά της. Κληρονόμησε τα υπέροχα εκφράστικά της μάτια, τα όμορφα χείλη της και πολλοί είναι εκείνη που μιλούν για κλώνο της ίδιας της ηθοποιού και πρώην μοντέλου.

Για να γιορτάσουν τα 12 έτη της κόρης τους, η Milla και ο Paul διοργάνωσαν ένα πάρτι υπερπαραγωγή, έτσι ακριβώς όπως ήθελε και η Ever.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved