Θυμάστε την μαμά που γέννησε τρίδυμα; Δείτε πώς είναι η καθημερινότητά της (pics)

Οι πιθανότητες που είχε για να μείνει έγκυος σε τρίδυμα ήταν μικρές. Για την ακρίβεια 1 στις 4.400 και η Maria από την Κοπεγχάγη από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο τα τρίδυμα παιδιά της ζει την απόλυτη ευτυχία.

Θυμάστε την μαμά που γέννησε τρίδυμα; Δείτε πώς είναι η καθημερινότητά της (pics)

Δεν είναι και λίγο να μεγαλώνεις τέσσερα παιδιά.

«Τι απίστευτο ταξίδι ήταν αυτό. Από το τεράστιο σοκ που έμαθα ότι ήταν τρία εκεί μέσα μέχρι την αντίδραση των άλλων όταν το μάθαιναν. Είμαι ευτυχισμένη που τραβήξαμε αυτές τις φωτογραφίες!», είχε γράψει κάτω από μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξηγώντας το πώς ένιωσε τη στιγμή που ανακάλυψε ότι είχε τρία μωρά αντί για ένα στην κοιλίτσα της.

Τώρα πια τα post της στο Instagram έχουν να κάνουν με τα κατορθώματα των παιδιών της και με το πώς περνούν όλοι μαζί.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, τα τρίδυμα έχουν όλη την προσοχή της οικογένειας γύρω τους και φαίνονται αρκετά σκανδάλιαρικα.

fotografies me tridima 15

Η μαμά Maria προσέχει μόνη τα παιδιά στο σπίτι τέσσερις φορές την εβδομάδα που ο σύζυγός της εργάζεται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 16.30 το απόγευμα.

Τα παιδιά για να κοιμηθούν θέλουν γάλα, πιπίλα και περίπου στις 5 με 6 το πρωί ξυπνούν για να πιουν ακόμη ένα μπουκάλι γάλα στο κρεβάτι. Η μαμά όμως δεν κοιμάται ξανά μιας και ο μεγαλύτερος γιος της ξυπνάει στις 6.30 ζητώντας κι εκείνος γάλα και να δει τηλεόραση.

Μεγαλώνει τρεις διαφορετικές προσωπικότητες

Όπως αποκάλυψε σε ένα από τα post της η Agnes, η Iben και ο Filip, έχουν διαφορετικέ προσωπικότητες.

«Και τα τρία είναι αρκετά ενεργά και περίεργα μωρά. Μπουσουλάνε και σκαρφαλώνουν όπου βρουν, τους αρέσει να αρπάζουν και να κρατούν πράγματα που απαγορεύεται να έχουν, προσπαθούν να «μιλήσουν» και συνομιλούν με τον δικό τους μωρουδιακό τρόπο. Μου αρέσει πολύ να τα παρακολουθώ, όταν βγάζουν τους δικούς τους ήχους.

Ο Filip είναι πιο αυθόρμητος από τα άλλα δύο μωρά μου. Έχει τα μεγαλύτερα χαμόγελα και αρχίζει ή σταματάει το κλάμα στο λεπτό. Έχει αρκετή ενέργεια και του αρέσει να πιάνει πράγματα με τα χέρια τους. Του αρέσουν οι αγκαλιές αλλά για μόνο μερικά λεπτά.

Η Agnes ίσως είναι η πιο ντροπαλή. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να συνηθίσει έναν άγνωστο. Όταν χαμογελάει τα μικροσκοπικά δοντάκια της φαίνονται και είναι αξιολάτρευτη. Αρπάζει ό,τι βρει μπροστά της με τα χέρια και δεν τα αφήνει με τίποτε. Της αρέσουν οι μεγάλες αγκαλιές.

Η Ιben μοιάζει αρκετά στον Filip, δεν είναι καθόλου ντροπαλή. Κάθε άλλο. Έχει ένα τεράστιο χαμόγελο και της αρέσουν οι αγκαλιές. Θέλει να την κρατάμε για αρκετή ώρα στα χέρια μας πριν την βάλουμε στο κρεβάτι για ύπνο. Είναι πιο μικροκαμωμένη από τους τρεις (βγήκε τελευταία) και είναι και η πιο χαδιάρα. Μπορεί να γκρινιάζει περισσότερο από τα άλλα δύο αλλά είναι η πιο γοητευτική.

Έχει πλάκα να τα βλέπεις να μεγαλώνουν τόσο γρήγορα και να αναπτύσσουν τις δικές τους μοναδικές και ξεχωριστές προσωπικότητες!».

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved