Μαρία Χάνου: Οι σπάνιες φορές που οι γονείς της έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες της στο Instagram

Σε κάθε ανάρτησή τους με φωτογραφία της κόρης τους τα likes πέφτουν βροχή.

Μαρία Χάνου: Οι σπάνιες φορές που οι γονείς της έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες της στο Instagram

H κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου, Μαρία Χάνου, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha « Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Ως Βέλη κατάφερε αμέσως να κερδίσει τις εντυπώσεις και μαζί με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, που υποδύεται το αγόρι της τον Άγγελο, θεωρούνται από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια.

Η Μαρία Χάνου, παρότι οι γονείς της είναι γνωστοί ηθοποιοί, διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ προσπαθώντας να κάνει τα δικά της βήματα στο χώρο της υποκριτικής.

Οι γονείς της, που έχουν χωρίσει, είναι πάντα στο πλευρό της και νιώθουν περήφανοι που η κόρη τους έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει με το ταλέντο της.

Πολλοί ίσως δε γνωρίζουν ότι η Μαρία Χάνου, είχε παίξει έναν από τους βασικούς ρόλους στην σειρά «Οι μάγισσες της Σμύρνης», σε ηλικία μόλις 11 ετών, ερμηνεύοντας την Κατίνα στην παιδική της ηλικία.

Τόσο ο Ταξιάρχης Χάνος όσο και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη έχουν λογαριασμούς στο Instagram, ωστόσο αποφεύγουν να αναρτούν συχνά φωτογραφίες της κόρης τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε τις λιγοστές που έχουν δημοσιεύσει μέχρι σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved