Αναγνωρίζετε το ψηλό αγόρι της φωτογραφίας; Είναι Έλληνας ηθοποιός και πατέρας δύο παιδιών (pics)

Είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του.

Αναγνωρίζετε το ψηλό αγόρι της φωτογραφίας; Είναι Έλληνας ηθοποιός και πατέρας δύο παιδιών (pics)

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στο Ελληνικό Θέατρο Τεχνών.

Παρότι είχε περάσει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα οικονομικής επιστήμης, δεν ολοκλήρωσε ποτέ τις σπουδές του καθώς τον κέρδισε το θέατρο.

Στα 43 του χρόνια έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο θέατρο, συμμετέχοντας σε πολλές παραστάσεις με μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Μεταξύ αυτών που ξεχωρίζουν είναι οι: «Πέρσες του Αισχύλου», μια παράσταση που πήγε περιοδεία στη Νέα Υόρκη το 2006, «Shakespeare» στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας, «Καθαροί πια», « Μήδεια», και πολλές άλλες.

Έχει τιμηθεί με το βραβείο Χορν καθώς και με το Βραβείο β΄ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Οι σκλάβοι στα δεσμά τους», στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης το 2008.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αγάπη του για το θέατρο την μοιράζεται με αυτή για τον κινηματογράφο συμμετέχοντας μέχρι σήμερα σε 15 ταινίες.

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος από το 2008 και έχει δύο παιδιά. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός που αποφεύγουν την δημοσιότητα ενώ στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram αναρτούν κυρίως φωτογραφίες από τις θεατρικές ή τηλεοπτικές δουλειές τους. Ελάχιστες είναι οι οικογενειακές ή παιδικές φωτογραφίες. Μία από αυτές είναι η συγκεκριμένη που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Μαντεύετε ποιος μπορεί να είναι;

Απαντήσεις στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved