Η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα είναι ηθοποιός και πανέμορφη! Δείτε ποια είναι (pics)

Είναι 29 χρονών, ταλαντούχα και πολύ, πολύ όμορφη.

Η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα είναι ηθοποιός και πανέμορφη! Δείτε ποια είναι (pics)

Η Κατερίνα Παπακώστα είναι από τις γυναίκες πολιτικούς που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη Βουλή. Δικηγόρος στο επάγγελμα και ασχολείται εδώ και χρόνια με τα κοινά. Από τον Ιούνιου του 2014 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 διατέλεσε Υφυπουργός Υγείας, ενώ από τον Αύγουστο του 2018 μέχρι και τον Ιούλιο του 2019 ήταν Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Πάνω από όλα όμως η Κατερίνα Παπακώστα είναι μία πολύ τρυφερή μαμά. Τα δύο της παιδιά είναι οι αδυναμίες της. Ο γιος της, Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος σήμερα είναι 37 ετών, έχει χρόνια κινητικά προβλήματα. Παρόλα αυτά πρόκειται για ένα εξαίρετο μυαλό, έχει διδακτορικό στον τομέα Ζωολογίας-Θαλάσσιας Βιολογίας, ενώ παράλληλα είναι ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός.

konstantinos sidiropoulos

Η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της:
«Ο Κωνσταντίνος έχει κινητικά προβλήματα. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να έχει τη φυσική δραστηριότητα του έχει ένας μέσος νεαρός άντρας της ηλικίας του. Από την άλλη, έχει μια υπερβάλλουσα νοητική δραστηριότητα, που πραγματικά τον κάνει ξεχωριστό. Κι εγώ και ο άντρας μου-ελπίζω και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος- δεν αισθανόμαστε πως υστερεί σε κάτι. Αν τώρα θες να σου μιλήσω ως πολιτικός, θα σου πω πως η πολιτεία δεν έχει κάνει όσα θα έπρεπε να κάνει για τους ανθρώπους με αναπηρία, πως υστερούμε πολύ, ειδικά αν συγκριθούμε με την υπόλοιπη Ευρώπη».

Τον Κωνσταντίνο ίσως να τον είχατε ακούσει ήδη, καθώς ήταν και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Η Κατερίνα Παπακώστα όμως, έχει και μία κόρη την Αγγέλα.

Η Αγγέλα Σιδηροπούλου είναι 30 ετών, ηθοποιός και τραγουδίστρια. Από μικρή αγαπούσε τις τέχνες και μεγαλώνοντας σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη και λίγο αργότερο έκανε μάλιστα δίπλα του και το ντεμπούτο της στο Θέατρο.

Η όμορφη ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις μεταξύ των οποίων είναι το «Jeasus Christ Superstar», ενώ την έχουμε δει και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή και στο «Η κόρη του Ρεμπράντ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Πριν από μερικά χρόνια η Αγγέλα έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και στο τραγούδι με την κυκλοφορία των τραγουδιών «Καλοκαίρι έρχεται» και «Εύθραστον».



Η μελαχρινή καλλιτέχνης είναι αρκετά ενεργή στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @aggelasidiropoulou Ι @konstadinossidiropoulos

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved