Η Καλομοίρα μας συστήνει τους γιους της Νίκο και Δημήτρη!

Ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο όταν στη ζωή της Καλομοίρας και του συζύγου της Γιώργου Μπούσαλη ήρθαν δύο μεγάλα δώρα, τα ωραιότερα και ακριβότερα της ζωής τους. Ήταν οι δίδυμοι γιοι τους που θα ονομαστούν Νίκος και Δημήτρης, όπως έχει αποφασίσει το ζευγάρι.

Η Καλομοίρα μας συστήνει τους γιους της Νίκο και Δημήτρη!


Η Καλομοίρα όλο αυτό το διάστημα έχει αφοσιωθεί στον νέο της ρόλο, φροντίζοντας αποκλειστικά και μόνο τους δύο άντρες της ζωής της που τη γεμίζουν κάθε μέρα που περνά με απόλυτη ευτυχία και χαρά.

«Δεν το πιστεύω ότι έγινα μαμά» δηλώνει η ίδια στο people ενώ παραδέχεται ότι μέρα με τη μέρα διαπιστώνει όλο και μεγαλύτερες αλλαγές στις φυσιογνωμίες των γιων της. Όπως σχολίασε, όταν πρωτογεννήθηκαν τα μωρά της, ήταν μελαχρινά, σκουρόχρωμα και έμοιαζαν περισσότερο στον μπαμπά τους, κάτι που έχει αλλάξει ριζικά σήμερα που είναι ήδη οκτώ μηνών.

Η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την εγκυμοσύνη της ενώ στις νέες φωτογραφίες της με τα μωρά της η ίδια δείχνει φανερά αδυνατισμένη και σε πολύ καλή ψυχολογία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved