Η φωτογραφία αυτού του αγοριού έχει γίνει viral και υπάρχει λόγος (pics)

Όταν ο Jynsen ζήτησε από τη μαμά του να τον βγάλει μία φωτογραφία, η Αshley Fitz, μητέρα του μικρού αγοριού, σίγουρα δεν φανταζόταν ότι οι φωτογραφίες του γιου της θα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Η φωτογραφία αυτού του αγοριού έχει γίνει viral και υπάρχει λόγος (pics)

Ο μικρός Jynsen, ένα αγοράκι από την Αμερική, στέλνει το δικό του ηχηρό μήνυμα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Jynsen είναι ένα από τα τρία αγόρια της οικογένειας Fitz. Η μαμά του είναι φωτογράφος και ο μπαμπάς του στρατιωτικός. Λόγω της δουλειάς του, μπαμπάς Fitz λείπει πολύ συχνά από το σπίτι και όπως εκμυστηρεύτηκε η μητέρα του μικρού Jynsen, Ashley, στο popsugar.com, κάθε φορά που ο σύζυγός της έφευγε για ένα ταξίδι, πήγαινε με τα παιδιά της στο εμπορικό κέντρο της περιοχής για να τους πάρει από ένα παιχνίδι.

Ενώ πάντα, πήγαιναν κατευθείαν στο τμήμα με τα αγορίστικα παιχνίδια, μία μέρα ο Jynsen πήγε στο διάδρομο με τις κούκλες και γύρισε με το παιχνίδι που είχε διαλέξει. Το παιχνίδι ήταν μία κούκλα-μωρό.

«Μου είπε ότι ήθελε μία κούκλα-μωρό και αμέσως μου έδειξε την Three -ναι, αυτό είναι το όνομα της καινούριας πλέον κολλητής του-. Μάλιστα είχε διαλέξει ήδη μπιμπερό και ένα καρότσι» είπε η Ashley.

Από τότε ο Jynsen είναι αχώριστος με την κούκλα του. Την προσέχει, την ταΐζει και την παίρνει παντού μαζί του. Μία μέρα ζήτησε από τη μητέρα του να τον τραβήξει μερικές φωτογραφίες με το μωρό του και έτσι και έγινε.

Οι φωτογραφίες που τράβηξε η Αshley με τον γιο της και την κούκλα του, έγιναν viral και μέσα σε λίγες μέρες η οικογένεια έλαβε πολλά και ποικίλα σχόλια. Κάποιοι έσπευσαν να επικροτήσουν το γεγονός ότι ο Jynsen αν και αγοράκι, παίζει με κούκλες, ενώ κάποιοι άλλοι -ευτυχώς λιγότεροι- είπαν ότι δεν θα έπρεπε ο μικρός να παίζει με ένα κοριτσίστικο παιχνίδι και μάλιστα διαφορετικής φυλής.

Η άποψη της ίδια της μαμάς του Jynsen;

«Τα παιχνίδια δεν έχουν φύλο. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι κακό στο να παίζει ένα αγόρι με κούκλες και μάλιστα πιστεύω ότι όταν μεγαλώσει ο Jynsen θα γίνει ένας άνθρωπος που θα νοιάζεται και θα φροντίζει τους ανθρώπους γύρω του»

Δείτε τις όλες τις φωτογραφίες του μικρού αγοριού στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: ashleymaephotography.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved