Κοριτσάκι συναντάει το νεογέννητο αδερφάκι του και οι φωτογραφίες τους γίνονται viral (pics)

Αδέρφια, μία σχέση μοναδική που ξεκινάει από τη βρεφική ακόμη ηλικία. 

Κοριτσάκι συναντάει το νεογέννητο αδερφάκι του και οι φωτογραφίες τους γίνονται viral (pics)

Η Maína Diniz είναι επαγγελματίες φωτογράφος και ειδικεύεται στις φωτογραφίσεις τοκετού. Η καλλιτέχνης, απαθανατίζει την απίθανη στιγμή όπου μία νέα ζωή έρχεται στον κόσμο και είναι παρούσα σε ένα από τα πιο ευτυχισμένα στιγμιότυπα ζευγαριών.

Η Tatiane Bispo και ο σύζυγός της Joao είναι ένα από αυτά τα ζευγάρια και λίγο καιρό πριν, γεννήθηκε η δεύτερη κορούλα τους. Το ζευγάρι επέλεξε ο τοκετός να γίνει στο σπίτι, έτσι όλοι, γονείς αδέρφια, η μαία και φυσικά η φωτογράφος, Maina Diniz συγκεντρώθηκαν στο σπίτι όταν έσπασαν τα νερά.

Το "παρών" όμως έδωσε και η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού. Η μικρούλα Bella όταν μετά το σχολείο, επέστρεψε σπίτι της, σίγουρα δεν περίμενε αυτό που αντίκρισε. Γιαγιάδες, παππούδες, θείοι και θείες, όλοι ήταν μαζεμένοι και περίμεναν τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας. To κοριτσάκι επέλεξε το ίδιο να είναι παρόν στον τοκετό και η φωτογράφος απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό την κάθε στιγμή.

Οι φωτογραφίες με την μικρή Bella και τη νεογέννητη αδερφούλα της είναι πραγματικά υπέροχες και κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @mainadinizmemoriasdeparto

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved