Χρήστος Λούλης - 'Εμιλυ Κολιανδρή: Η σπάνια φωτογραφία των παιδιών τους (pics)

Από τα πιο διακριτικά ζευγάρια του χώρου.

 

Χρήστος Λούλης - 'Εμιλυ Κολιανδρή: Η σπάνια φωτογραφία των παιδιών τους (pics)

Η 'Εμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης είναι παντρεμένοι από το 2008.

Ηθοποιοί και οι δύο έγιναν ευρύτερα γνωστοί από τη συμμετοχή τους σε τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο, έχουν συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις στο θέατρο που είναι και η μεγάλη τους αγάπη.

Διακριτικές παρουσίες και οι δύο, σπάνια έχουν απασχολήσει τα μέσα για την προσωπική τους ζωή. Ίσως γι΄ αυτό και ήταν έκπληξη για αρκετούς ότι οι δύο αυτοί ηθοποιοί είναι ζευγάρι και μάλιστα έχουν δύο παιδιά, τη Σμαράγδα και τον Αλέξανδρο.

Την ‘Εμιλυ Κολιανδρή είχαμε αρκετά χρόνια να τη δούμε σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Μία από τις πιο γνωστές της συμμετοχές ήταν στη σειρά «Τέσσερις» σε σενάριο και σκηνοθεσία Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Από το 2012 μέχρι το 2015 έλαβε μέρος σε διάφορες κυπριακές καθημερινές σειρές: Τη σεζόν 2012-2013 πρωταγωνίστησε στη σειρά «Εκείνο το καλοκαίρι», την επόμενη σεζόν στη σειρά «Όνειρο Ήταν» ενώ από το 2014 μέχρι το 2015 στη σειρά « Το δαχτυλίδι της φωτιάς».

Φέτος, πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά του Ant1 « Έρωτας Μετά» ερμηνεύοντας το ρόλο της Ηλέκτρας Δούκα.

Ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του στη Realnews, δεν έκρυψε την αδυναμία που έχει στην κόρη του Σμαράγδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν την χορταίνει.

Οσο για τον γιο του, «είναι «αντράκι» που έχει τρελή αδυναµία στη µαµά του, όπως της έχω κι εγώ! Έχει γούστο το παιδί µου» , ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες του ζευγαριού καθώς και μία σπάνια φωτογραφία των παιδιών του που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Χρήστος Λούλης.

Φωτογραφίες: Instagram Christos Loulis

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved