Χρήστος Λούλης - Έμιλυ Κολιανδρή: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στη Βενετία (pics)

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου.

Χρήστος Λούλης - Έμιλυ Κολιανδρή: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στη Βενετία (pics)

Είναι νέοι, ωραίοι και καταξιωμένοι ηθοποιοί. Τους γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες σειρές και θεατρικά που πρωταγωνίστησαν και κάθε χρόνο ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε στα νέα τους καλλιτεχνικά εγχειρήματα.

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή είναι ζευγάρι από το 2002. Τον Σεπτέμβριο του 2008 και μετά από 6 χρόνια σχέσης, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σήμερα είναι γονείς δύο παιδιών τα οποία και έχουν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτές τις μέρες, το ζευγάρι βρέθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας, λόγω της τελευταίες ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χρηστός Λούλης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός υποδύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη στο τελευταίο δημιούργημα του Κώστα Γαβρά, "Adults in a room".

Η εμφάνιση του Χρήστου Λούλη και της συζύγου της στο κόκκινο χαλί σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις. Μάλιστα και ο ίδιος ο ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη φωτογραφία που ανέβασε ο Χρήστος Λούλης στο Instagram του. Ο ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας και άλλα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στην ιταλική πόλη. Μαζί τους ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αλλά και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @christosloulis

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved