Γνωστή μαμά έβαψε τα νύχια της κόρης της - Τα σχόλια των χρηστών θα σας εκπλήξουν (pics)

Και όχι, τα σχόλια δεν ήταν επικριτικά…

Γνωστή μαμά έβαψε τα νύχια της κόρης της  - Τα σχόλια των χρηστών θα σας εκπλήξουν (pics)

Εκτός από διάσημη ηθοποιός είναι και μια τρυφερή μητέρα τριών παιδιών.

Η όμορφη ηθοποιός γέννησε τον γιο της τον Οκτώβριο του 2002 και παρά τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει και άλλο παιδί δεν τα κατάφερε.

Όμως δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια, και αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό της να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με άλλο τρόπο.

Μέσω παρένθετης μητέρας απέκτησε δύο κόρες τις οποίες λατρεύει. Μάλιστα μόνο καλά λόγια είχε να πει για την γυναίκα που έφερε στον κόσμο τα δύο παιδιά της.

Τα δίδυμα κοριτσάκια της Tabitha και Loretta είναι πλέον 10 ετών. Φωτογραφίες τους σπάνια αναρτά η μητέρα τους, και όσες φορές το έχει κάνει έχει επιλέξει ή να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους ή να μην είναι τωρινές.

Για παράδειγμα, όταν έκλεισαν τα 10, τον Ιούνιο του 2019, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία, σχολιάζοντας πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.

Πρόσφατα η μία από τις κόρες της θα συμμετείχε στον πρώτο της αγώνα βόλεϊ και ήθελε να βάψει τα νύχια της. Η μαμά της ανέλαβε να της τα βάψει και πόσταρε και σχετική φωτογραφία.

Δείτε ποια ηθοποιός έβαψε τα νύχια της κόρης της και πώς σχολίασαν το γεγονός οι followers της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved