Διάσημη μαμά παρακολουθεί τον σύζυγο & τον γιο της στο baby monitor - Τι βλέπει; (vid)

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διάσημη μαμά παρακολουθεί τον σύζυγο & τον γιο της στο baby monitor - Τι βλέπει; (vid)

Είναι κούκλα, πασίγνωστη ηθοποιός και μαμά τριών παιδιών. Τη γνωρίσαμε πριν χρόνια μέσα από την επιτυχημένη σειρά Grey's Anatomy που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και ήταν από τις ηθοποιούς που ξεχώρισαν ήδη από τον πρώτο κύκλο.

Τελευταία, την είδαμε σε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίσης επιτυχημένη σειρά που έκανε και την Meghan Markle διάσημη, στο Suits, ενώ ήδη δουλεύει για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Πάνω από όλα όμως, η αγαπημένη ηθοποιός είναι μία πολύ τρυφερή μαμά και τα παιδιά της είναι η πρώτη προτεραιότητά της.

Ο λόγος για την Katherine Heigl ή αλλιώς τη γιατρό Izzy Stevens που επί πέντε χρόνια μας καθήλωνε με τις περιπέτειές της στο Grey's Anatomy.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, τo 2007, η Katherine Heigl παντρεύτηκε το έτερόν της ήμισυ, Josh Kelley και λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα παιδί. Το 2009 ήρθε στη ζωή τους η μικρή Naleigh από τη Νότια Κορέα. Τον Απρίλιο του 2012, το ζευγάρι υιοθέτησε ένα ακόμη κοριτσάκι, τη μικρή Adalaide Marie Hope από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ενώ το 2016 η ηθοποιός, έφερε στον κόσμο το πρώτο της βιολογικό παιδί, τον μικρό Joshua Bishop.

Η διάσημη μαμά είναι ενεργή στα social media μέσα από τα Instagram posts και stories της, μας δείχνει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της όπου φυσικά τα παιδιά της είναι αναπόσπαστο κομμάτι της.

katherine

Λίγες ημέρες πριν, η ηθοποιός ανέβασε ένα πολύ ιδιαίτερο Instagram post.

Η Katherine Heigl βλέπει τον σύζυγο και τον γιο της από την κάμερα που έχουν στο παιδικό δωμάτιο, χωρίς φυσικά εκείνοι να την έχουν πάρει χαμπάρι. Τι είδε λοιπόν η διάσημη μαμά στην κάμερα; Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Πήγη φωτογραφιών & βίντεο: Instagram @katherineheiglkatherineheigl

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved