46χρονη γυναίκα έμαθε ότι ήταν έγκυος μία μέρα πριν γεννήσει! (vid)

Κι όμως συνέβη.

46χρονη γυναίκα έμαθε ότι ήταν έγκυος μία μέρα πριν γεννήσει! (vid)

Η 46χρονη Monica Thompson από το Λας Βέγκας, έζησε τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της όταν έμαθε ότι ήταν 7 μηνών έγκυος!

Προσπαθούσε να συλλάβει για 16 χρόνια με τον σύζυγό της, χωρίς όμως επιτυχία.Όταν εκείνος πέθανε, το 2016, η Monica εγκατέλειψε και την προσπάθεια.

Δεν της ήταν καθόλου εύκολο, καθώς όπως είπε, όλοι της οι φίλοι είχαν παιδιά και εκείνη ήταν μόνη της.

Όταν άρχισε να έχει στοματικές διαταραχές και κράμπες στη δουλειά, σκέφτηκε ότι μάλλον είχε γρίπη. Πήγε λοιπόν στον γιατρό και όταν εκείνος τη ρώτησε αν υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι έγκυος, γέλασε και του είπε ότι είναι μεγάλη για να κάνει παιδιά, και ότι πιο πιθανό είναι να έχει μπει στην εμμηνόπαυση.

Όμως οι εξετάσεις έδειξαν ότι ήταν 7 ½ μηνών έγκυος. Το νέο ήταν σοκαριστικό τόσο για την ίδια όσο και για τον αρραβωνιαστικό της, που δεν πίστευε αυτό που άκουγε.

Πριν προλάβουν να το συνειδητοποιήσουν, η Monica Thompson μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο να γεννήσει με καισαρική. Είχαν περάσει μόλις 24 ώρες από τη στιγμή που έμαθε ότι ήταν έγκυος.

Ο γιος της Jayden, χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για περισσότερο από ένα μήνα. Σήμερα ο 11 μηνών γιος της είναι ένα γερό και ευτυχισμένο μωρό.

Δείτε τι λέει για την απρόσμενη εγκυμοσύνη της η Monica Thompson στο βίντεο που ακολουθεί:



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved