Η άλλη πλευρά της εγκυμοσύνης: Αστείες στιγμές με τις οποίες θα ταυτιστείτε (vid)

Οσα αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες στην εγκυμοσύνη τους. 

Η άλλη πλευρά της εγκυμοσύνης: Αστείες στιγμές με τις οποίες θα ταυτιστείτε (vid)

Η εγκυμοσύνη είναι μια από τις σημαντικότερες περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας. Όλα αλλάζουν: το σώμα της, οι συνήθειες της, οι ορμόνες, η ψυχολογία της.

Πολλές φορές δυσκολεύεται και η ίδια να κατανοήσει τις αλλαγές αυτές που κάθε άλλο παρά σταθερές είναι.

Τη μία θέλει να κλαίει και την άλλη έχει τρελά κέφια. Κοιμάται βαθιά και την επομένη δεν μπορεί να κλείσει μάτι. Τη μία ζεσταίνεται και την άλλη έχει κρυάδες.

Θέλει να τρώει τα πάντα και τίποτα (ανάλογα το τρίμηνο που διανύει). Οι ξινές γεύσεις διαδέχονται τις αλμυρές και οι γλυκές μπερδεύονται κάπου στο ενδιάμεσο.

Κοινώς, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι προκλήσεις είναι πολλές. Η γυναίκα χρειάζεται ειδικό μαξιλάρι για να κοιμηθεί , τα κλασσικά σουτιέν δεν είναι πλέον από τα αγαπημένα της, ενώ τα πόδια της είναι μόνιμα πρησμένα και δεν χωράνε στα παπούτσια της.

Η μέση της πονάει, το στήθος της επίσης, τα μαλλιά της πέφτουν, τα νύχια της σπάνε…

Το βίντεο που ακολουθεί περιγράφει με πολύ εύγλωττο τρόπο τι καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά η εγκυμονούσα:



Πώς μπορεί λοιπόν μια γυναίκα να νιώσει άνετα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Αρχικά , οι αλλαγές στη διάρκεια της εγκυμοσύνης αποτελούν τα σημάδια ότι το σώμα της προετοιμάζεται και υποδέχεται τη νέα ζωή, ετοιμάζοντας ένα φιλικό περιβάλλον που θα επιτρέψει στο έμβρυο να αναπτυχθεί φυσιολογικά.

Όσα περισσότερα μπορεί να μάθει για την εγκυμοσύνη και να ενημερωθεί σωστά για τις επικείμενες αλλαγές, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα κατανοήσει με λιγότερο άγχος τις σωματικές μεταβολές. Είναι σημαντικό να μάθει να παρατηρεί τις καθημερινές αλλαγές στο σώμα της γιατί έτσι θα αισθανθεί πιο άνετα με αυτές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved