Ισμήνη Νταφοπούλου: Τι δεν θα λείπει από το βρεφικό δωμάτιο του μωρού της; (pics)

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

H Ισμήνη Νταφοπούλου απολαμβάνει μία από τις πιο χαρούμενες περιόδους της ζωής της. Το όμορφο μοντέλο διανύει ήδη τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού της.

Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνη της έκανε η ίδια έναν περίπου μήνα πριν μέσω Instagram, με μία πολύ γλυκιά και ειλικρινή ανάρτηση:

«Αν με ξέρεις έστω και λίγο θα ξέρεις πως προτιμώ να κρατώ την ιδιωτική μου ζωή προστατευμένη, και πως επίσης δε συνηθίζω να γράφω μακρόσυρτα και συναισθηματικά captions -ιδιαίτερα για προσωπικά θέματα- αλλά αυτή τη φορά θα κάνω μια-δυο εξαιρέσεις... Διότι οι αμέτρητες ευχές που έχουμε λάβει τις τελευταίες εβδομάδες είναι τοοόσο συγκινητικές! Με τη χάρη του Θεού η ευτυχία μας πολλαπλασιάζεται μέρα με την ημέρα και αισθάνομαι απίστευτα ευγνώμων για το μωρό που έρχεται αλλά και που κατάφεραμε να κρατήσουμε ένα τόσο χαρμόσυνο νέο μας για λίγο καιρό μόνο δικό μας και να το ευχαριστηθούμε με την οικογένειά μας για μερικούς μήνες! Από καρδιάς ευχαριστώ όσους το σεβάστηκαν μέχρι να αποφασίσουμε να το μοιραστούμε αλλά και όλους εσάς που μας στέλνετε όλα αυτά τα υπέροχα μηνύματα!» έγραψε.

Αν και είναι αρκετά ενεργή στα social media, η πρώην εστεμμένη κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι ως επί ων πλείστων με την ίδια και δε θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε ότι δύο μήνες πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι της, το πρόσωπό της είναι πιο λαμπερό από ποτέ!

Οι ετοιμασίες για τον ερχομό του νέου μέλους είναι πυρετώδεις και από ότι είδαμε από την τελευταία ανάρτηση της μέλλουσας μαμάς στο Instagram, ετοιμάζει το βρεφικό δωμάτιο του μωρού της. Αν και δεν μας έδειξε όλα τα έπιπλα που επέλεξε, μας εκμυστηρεύτηκε ποιο ήταν αυτό που λάτρεψε και σίγουρα θα βρίσκεται στο δωμάτιο του μωρού της.

Δείτε ποιο είναι αυτό στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved