Βασιλική Μιλλούση: Το snack που τρώει κάθε μέρα στην εγκυμοσύνη της (pic)

Βρίσκεται στον 7ο μήνα και τρώει καθημερινά αυτό το φρούτο, μάλιστα δεν φεύγει από το σπίτι χωρίς αυτό!

Βασιλική Μιλλούση: Το snack που τρώει κάθε μέρα στην εγκυμοσύνη της (pic)

Η Βασιλική Μιλλούση περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Τα νέα της εγκυμοσύνης της έκανε γνωστά το ζευγάρι πριν μερικούς μήνες, εκπλήσσοντας ευχάριστα φίλους, συγγενείς και διαδικτυακούς φίλους.

Όλους αυτούς τους μήνες η Βασιλική δημοσίευε καθημερινά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, δείχνοντας μάλιστα ότι δεν έπαψε να γυμνάζεται ούτε στιγμή. Προσέχοντας πάντα την υγεία της και την υγεία του εμβρύου, ακολουθούσε ασκήσεις ειδικές και κατάλληλες για την εγκυμοσύνη της, δημοσιεύοντας κάποιες από αυτές και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρακινόντας και άλλες έγκυες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, έχοντας λάβει πριν τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού τους.

Εκτός από τη φυσική της κατάσταση όμως, φροντίζει και την διατροφή της. Η αθλήτρια ακολουθεί μια υγιεινή ζωή και το ίδιο κάνει και τώρα που είναι έγκυος. Πριν μερικές ώρες μάλιστα αποκάλυψε και το φρούτο-σνακ που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά το μήλο.

Δεν είναι τυχαίο που λένε πως «ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα».

Είναι νόστιμο, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που ωφελούν την υγεία μας με πολλούς τρόπους.

Τα μήλα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και πηκτίνη τα οποία συμβάλλουν στην καταπολέμηση της καταστροφικής δράσης των ελεύθερων ριζών ενώ παράλληλα προωθούν τη φυσική αποτοξίνωση του σώματος. «Ένα μήλο την ημέρα» κάνει πέρα τη χοληστερίνη, την πίεση, την υπεργλυκαιμία, τις καρδιοπάθειες, την όρεξη.

Η κατανάλωση μήλων, και ειδικά πράσινων, και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης ωφελεί πολλαπλά και τη μητέρα και το μωρό της. Αυτό όπως φαίνεται το γνωρίζει πολύ καλά η Βασιλική, εξού και το πράσινο μήλο που κρατά στα χέρια της.

Swipe up για να δείτε την ανάρτησή της και το σχόλιο που τη συνόδευσε:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved