Αυστηρούς κανόνες που οι φίλοι της Kylie Jenner πρέπει να ακολουθούν (vid)

Πώς μοιάζει να είσαι φίλος της Kylie Jenner;

Αυστηρούς κανόνες που οι φίλοι της Kylie Jenner πρέπει να ακολουθούν (vid)

Η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι της Kylie έχουν πολλά προνόμια, αλλά πρέπει να ακολουθούν πάρα ΠΟΛΛΟΥΣ κανόνες και μάλιστα ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ.

Η αλήθεια είναι ότι το νεότερο μέλος της οικογένειας Kardashian συζητιέται όσο ποτέ άλλοτε μετά τη γέννηση της κόρης της. Είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, βγάζει εκατομμύρια, παίρνει στα σοβαρά την επιχείρησή της και οι φίλοι της πρέπει να ακολουθούν τους αυστηρούς της κανόνες, αν θέλουν να τα πηγαίνει καλά μαζί τους.

Για παράδειγμα η κολλητή της φίλη, Victoria Villarroel, έμαθε τη διαφορά ανάμεσα στη δουλειά και τη φιλία. Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους φίλους της, θέλει να την περιβάλλουν άνθρωποι που έχει αρκετά κοινά μαζί τους, όπως η Yris Palmer, που εκτός από επιχειρηματίας είναι και μαμά.

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι αυστηροί κανόνες που οι φίλοι της πρέπει να ακολουθούν;

Για παράδειγμα ήθελε όλοι να πλένουν τα χέρια τους πριν πιάσουν την Stormi στα χέρια τους όταν ήταν πιο μικροί. Επίσης δεν επιτρέπει να δίνει κανείς το κινητό του στην κόρη της. Δεν θέλει να έχει επαφή με οθόνες. Όσο για το Σαββατοκύριακο; Δεν θέλει να την ενοχλεί κανείς μιας και θέλει να αφιερώνει όλο της τον χρόνο στην κόρη της και τον Travis Scott.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε το TheTalko στο YouTube και μάθετε περισσότερα για την Kylie και τους κανόνες που θέλει να ακολουθούν οι φίλοι της.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved