Archie Harrison: 9 αυστηροί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο γιος του βασιλικού ζεύγους (vid)

Tο νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας σήμερα γίνεται τεσσάρων μηνών και είναι ένα από τα πιο διάσημα μωρά στον κόσμο.

Archie Harrison: 9 αυστηροί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο γιος του βασιλικού ζεύγους (vid)

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια παγκοσμίως. Το love story τους θυμίζει παραμύθι και οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τον γάμο τους στις 19 Μαΐου του 2018, έκαναν το γύρο των media.

Καρπός του έρωτά τους, ο Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ο μικρός Archie γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 2019, είναι το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας και ήδη είναι ένα από τα πιο διάσημα μωρά στον κόσμο. Η κάθε του εμφάνιση απαθανατίζεται από τις κάμερες και οι φωτογραφίες του γίνονται ανάρπαστες.

AP 19128477889867

Ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, το νέο μέλος θα πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένους κανόνες ήδη από τους πρώτα χρόνια της ζωής του.

Ποιοι είναι οι κανόνες αυτοί; Δείτε τους στο βίντεο που ακολουθεί. Μπορεί σε εμάς, τους κοινούς θνητούς, κάποιοι να φαίνονται τραβηγμένοι, για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας όμως, είναι συνυφασμένοι με την καθημερινότητά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved