Ρούλα Ρέβη-Αποστόλης Τότσικας: Φώτο & βίντεο από το εντυπωσιακό πάρτι των διδύμων (pics+vid)

Τα δίδυμα του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη είχαν χθες τα γενέθλιά τους και πριν μερικές ώρες οι φώτο και τα βίντεο από το πάρτι έκαναν την εμφάνισή τους.

Ρούλα Ρέβη-Αποστόλης Τότσικας: Φώτο & βίντεο από το εντυπωσιακό πάρτι των διδύμων (pics+vid)

Στις 09 Σεπτεμβρίου 2015 ο Αποστόλης Τότσικας και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη έγιναν γονείς. Τα δίδυμα παιδιά τους, Άγγελος και Ειρήνη ήρθαν πρόωρα στη ζωή. Γεννήθηκαν στην 33η εβδομάδα κύησης, ζυγίζαν μόλις, 1.5 κιλό ο Άγγελος και 1.8 κιλά η Ειρήνη και έμειναν για 30 ημέρες στη θερμοκοιτίδα.

Τα μάθατε; Γίνανε 4ων

Τέσσερα χρόνια μετά, τα μικρά Άγγελος και Ειρήνη γιόρτασαν τα τέταρτα γενέθλιά τους και οι τούρτες τους ήταν αρκετά εντυπωσιακές.

Η Ρούλα Ρέβη, που είναι αρκετά δραστήρια στα social media μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τις στιγμές στο πάρτι των παιδιών της. Φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευσαν φίλοι της στους δικούς τους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media.

Μετά το τέλος του πάρτι, η μαμά Ρούλα με μια φωτογραφία της που κρατά μια μεγάλη τσάντα που γράφει: «Mommy Bag» σχολίασε, «Όταν εισαι μαμα μπορεις εύκολα να μπερδεύεις τη μόδα τα μανταλάκια ,τις αυλές, τους κήπους και την αγαπη μαζί σας ευχαριστώ για σήμερα! Την ημέρα μου ,την έσωσε η τεράστια τσαντα της φίλης που έχει το @upupandaway__kavala ! Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε στα γενέθλια μας !!!!!! Σας αγαπαμε».

Δείτε φώτο και βίντεο από το εντυπωσιακό τους πάρτι παρακάτω.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved