Gordon Ramsay: Τρομακτικός στην κουζίνα του - ένας τρυφερός μπαμπάς στο σπίτι (pics)

Μπορεί οι σεφ να τον «φοβούνται» καθώς είναι τρομακτικός στην κουζίνα του, όμως σίγουρα είναι ένας από τους πιο τρυφερούς μπαμπάδες.

Gordon Ramsay: Τρομακτικός στην κουζίνα του - ένας τρυφερός μπαμπάς στο σπίτι (pics)

Έχετε παρακολουθήσει το Hell's Kitchen; Όχι το δικό μας το Ελληνικό που παρουσίαζε ο Έκτορας Μποτρίνι... στο άλλο αναφερόμαστε. Στην εκπομπή του Gordon Ramsay, που αν ήσουν σεφ θα το σκεφτόσουν αν θα ήθελες να «πέσεις στα χέρια του». Για όσους δεν έχετε δει ούτε μια φορά τον Gordon Ramsay στην κουζίνα του, βρήκαμε ένα βιντεάκι στο YouTube για να πάρετε μια εικόνα για το πώς συμπεριφέρεται στην κουζίνα του και γιατί... τον φοβούνται.



Τρομακτικός, έτσι δεν είναι; Τώρα καταλάβατε γιατί ως τηλεοπτική προσωπικότητα ριάλιτι, είναι γνωστός για την οξύθυμη προσωπικότητα του, την αυστηρή συμπεριφορά του και τη χρήση βωμολοχιών. Κάνει συχνά ωμά και αμφιλεγόμενα σχόλια, συμπεριλαμβανομένων προσβολών και εξυπνάδων για τους διαγωνιζόμενους και την μαγειρική τους ικανότητα.

Ωστόσο, αυτό που είδατε δεν έχει καμία σχέση με τον μπαμπά που είναι στο σπίτι. Είναι γλυκός, τρυφερός, αστείος και μαλακός σαν «βούτυρο» με τα παιδιά του. Είναι παντρεμένος με την Tana από το 1996 και μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει 5 αξιολάτρευτα παιδιά, τα δίδυμα Holly και Jack, 19 ετών, τη Megan, 20 ετών, την 17χρονη Matilda και τον Oscar που είναι μόλις 5 μηνών.

Δείτε φωτογραφίες από τρυφερές προσωπικές στιγμές του γνωστού σεφ που για όσους δεν το γνωρίζουν, τα εστιατόρια του έχουν βραβευτεί συνολικά, με 16 αστέρια Michelin.

πηγή φωτογραφιών: Gordon Ramsay/ Instagram account

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved