Δείτε για ποιο λόγο αυτές οι παιδικές φωτογραφίες είναι ιδιαίτερες (pics)

H Ariella είναι αξιολάτρευτη!

Δείτε για ποιο λόγο αυτές οι παιδικές φωτογραφίες είναι ιδιαίτερες (pics)

Η Ute-Christin Cowan, μετακόμισε από την Γερμανία στο Connecticut στην Αμερική. Από την πρώτη στιγμή που είδε την εκπομπή της Ellen DeGeneres, τη λάτρεψε και για να γιορτάσει την 17η σεζόν της 61χρονης παρουσιάστριας, δημιούργησε μια υπέροχη φωτογράφηση με τη βοήθεια της μικρής Ariella.

Τις υπέροχες φωτογραφίες που δείχνουν την μικρή Ariella να καταστρέφει μια τούρτα που γράφει επάνω «Να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλο» δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχολιάζοντας:

«Φωτογράφησα αυτό το αξιολάτρευτο κορίτσι, την Ariella, όταν ήταν νεογέννητη, που ακόμη και τότε είχε εκπληκτικά ξανθά μαλλιά. Για εμένα είναι η ELLEN μου. Ναι! Είχα αυτή την ιδέα για την φωτογράφηση καιρό τώρα.

Ήρθα σε αυτή τη χώρα πριν 17 χρόνια και τουλάχιστον 16 χρόνια τώρα παρακολουθώ το σόου της. Το σόου της με βοήθησε να τα βγάλω πέρα. Να βρω δουλειά, να αποκτήσω δύο παιδιά, να παρατήσω μια δουλειά, να δημιουργήσω τη δική μου επιχείρηση. Ήταν πάντα εκεί. Είναι η καθημερινή μου ρουτίνα, να βλέπω την εκπομπή της στο τέλος της ημέρας και πλέον ακόμη και η κόρη μου τη λατρεύει. Με τον γιο μου το "δουλεύω" ακόμη.

Ανυπομονώ για την Δευτέρα που αρχίζει η 17η σεζόν!»

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί και δείτε πώς καταστρέψει το υπέροχο αυτό κέικ η μικρή Ariella.

πηγή φωτογραφιών: Ute-Christin Cowan/ Facebook account

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved