Φωτογράφηση νεογέννητου: Δείτε ποια διαδικασία ακολουθείται πριν το τελικό αποτέλεσμα ( pics+vid)

Δεν μπορεί να μην έχετε θαυμάσει έστω κάποιες φωτογραφίες νεογέννητων.

Φωτογράφηση νεογέννητου: Δείτε ποια διαδικασία ακολουθείται πριν το τελικό αποτέλεσμα ( pics+vid)

Ολοι σχεδόν οι γονείς απαθανατίζουν τις πρώτες στιγμές του ερχομού του μωρού τους, με κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, φωτογραφικές μηχανές ή βιντεοκάμερες.

Θέλουν να καταγράψουν το πρώτο του χαμόγελο, την πρώτη γκριμάτσα, την πρώτη αντίδραση καθώς το μωρό μέρα με τη μέρα αλλάζει…

Ορισμένοι γονείς, θεωρώντας ότι οι πρώτες μέρες της ζωής του παιδιού τους είναι από τις σημαντικότερες, επιλέγουν να κάνουν επαγγελματική φωτογράφηση!

Ειδικά στο εξωτερικό, η φωτογράφηση νεογέννητου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και κερδίζει συνεχώς έδαφος. Πολλοί μάλιστα προτιμούν έναν οικογενειακό φωτογράφο προκειμένου να καλύψει όλα τα στάδια της βρεφικής ηλικίας μέχρι και της βάφτισης των παιδιών.

Η φωτογράφηση νεογέννητου συνήθως γίνεται στις πρώτες 15 μέρες ζωής του μωρού. Σε αυτό το διάστημα το μωρό είναι ήρεμο, κοιμάται και δεν έχει αρχίσει να αλλάζει. Η φωτογράφηση μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 4 ώρες λαμβάνοντας υπόψη και το χρόνο που απαιτείται για το θηλασμό και την περιποίησή του.

Η Ana Brandt ασχολείται με τη φωτογράφηση νεογέννητων και στο βίντεο που ακολουθεί μας δείχνει ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται ενώ στη gallery θα δείτε το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved