Η πρώτη μέρα στο σχολείο για τον πρίγκιπα George & την πριγκίπισσα Charlotte - Δείτε φωτογραφίες!

Οι πόρτες του σχολείου άνοιξαν για τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte και οι φωτογραφίες τους κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η πρώτη μέρα στο σχολείο για τον πρίγκιπα George & την πριγκίπισσα Charlotte - Δείτε φωτογραφίες!

Μπορεί να είναι μόλις λίγων ετών, είναι όμως δύο από τα πιο διάσημα μωρά παγκοσμίως. Σε κάθε τους εμφάνιση ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει και οι φωτογραφίες τους κάνουν το γύρο των media.

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη για τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte. Ο λόγος; Ξεκίνησαν το σχολείο και φυσικά οι κάμερες έδωσαν το "παρών" για να απαθανατίσουν τη στιγμή.

Το Thomas' s Battersea συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων σχολείων της Βρετανίας και τα δίδακτρα ανέρχονται περίπου σε 18.000- 20.000 στερλίνες το χρόνο (ανάλογα την τάξη). Περιγράφεται από τον Οδηγό Καλών Σχολείων ως "ένα μεγάλο, γεμάτο δραστηριότητα και ελαφρά χαοτικό σχολείο για κοσμοπολίτες γονείς που θέλουν με τα ακριβά δίδακτρα που πληρώνουν τα παιδιά τους να έχουν την καλύτερη αγγλική εκπαίδευση".

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte έφτασαν στη σχολείο συνοδευόμενοι από τους γονείς τους. Και οι δύο ήταν ντυμένοι πανομοιότυπα όπως ορίζουν οι κανονισμοί του σχολείου και φυσικά έκλεψαν τις εντυπώσεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι φέτος είναι η πρώτη χρονιά στο συγκεκριμένο σχολείο για τη μικρή Charlotte. Tην πρώτη φορά που πήγε ο πρίγκιπας George, η Kate Middleton δεν τον είχε συνοδεύσει καθώς ήταν έγκυος στον πρίγκπα Louis.

Το επίσημο Instagram account του παλατιού, δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο τα οποία απέσπασαν μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες likes και comments. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε την άφιξη της Kate Middleton, του πρίγκιπα William και των δύο παιδιών τους.


https://www.instagram.com/p/B2BcYxRFqry/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Κate φυσικά μαγνητίζει τα βλέμματα με το floral φόρεμά της και το ανανεωμένο της χτένισμα. Την παράσταση όμως κλέβουν τα δύο βασιλικά παιδιά. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την πρώτη μέρα των βασιλικών παιδιών στο σχολείο.

Πηγή φωτογραφικών: Instagram @kensingtonroyal & Api images

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved