Τζένη Καζάκου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον παππού της, Κώστα Καζάκο (pics)

Η Τζένη Καζάκου λατρεύει τον παππού της.

Τζένη Καζάκου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον παππού της, Κώστα Καζάκο (pics)

Κώστας Καζάκος - Η προσωπική και επαγγελματική του πορεία

Σπούδασε στην Ανώτερη Σχολή Κινηματογράφου, στο Τμήμα Ηθοποιών και Σκηνοθετών (1953-1956) και στη Δραματική Σχολή του Κάρολου Κουν, 1954-1957. Ως ηθοποιός ξεκίνησε το 1953 πρώτα στον κινηματογράφο, με την "Αρπαγή της Περσεφόνης" του Γρηγόρη Γρηγορίου, σε σενάριο Ιάκωβου Καμπανέλλη και από το 1957 στο θέατρο.

Το 1968 παντρεύτηκε τη Τζένη Καρέζη και ακολούθησαν κοινή καλλιτεχνική πορεία, στο Θέατρο, στον Κινηματογράφο και στην Τηλεόραση, για 26 χρόνια, μέχρι το θάνατο της Τζένης, το 1992. Έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 40 κινηματογραφικές ταινίες και 160 θεατρικά έργα.. Σκηνοθέτησε 18 θεατρικά έργα, 4 Τηλεοπτικές παραγωγές ενώ γύρισε δύο ταινίες ως παραγωγός. Τη "Λυσιστράτη", σε σκηνοθεσία Γιώργου Ζερβουλάκου και την "Ερωτική Συμφωνία", με δική του σκηνοθεσία και σενάριο της Τζένης Καρέζη.

Με την Τζένη Καρέζη, το 1969, απέκτησαν ένα γιο, τον Κωνσταντίνο Καζάκο που είναι επίσης ηθοποιός. Ο Κωνσταντίνος του από το πρώτο του γάμο με την Τάνια Τρύπη, απέκτησε μια κόρη, την Τζένη Καζάκου. Κορίτσι που έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά της γιαγιά της.

Τζένη Καζάκου - Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει

Η Τζένη Καζάκου, είναι μόλις 19 ετών και όνειρό της είναι να γίνει μια μέρα ηθοποιός και να κατακτήσει τον καλλιτεχνικό κόσμο. Εξάλλου το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Τα γονίδια υπάρχουν όχι μόνο από τους γονείς της αλλά από τον παππού της Κώστα Καζάκο αλλά και από τη γιαγιά της, την αξέχαστη σε όλους μας Τζένη Καρέζη.

Πριν από περίπου ένα χρόνο είδαμε την Τζένη Καζάκου στο πλάι της μαμάς της, Τάνιας Τρύπη, να συμμετέχει στη νέα φιλοζωική ταινία Re-Action. Πρόκειται για μία μη - εμπορική ταινία μεσαίου μήκους που δημιουργήθηκε με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στις 4 Απριλίου, τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων και αποτελεί συνέχεια των δράσεων της σκυλίτσας Roxy για την υπεράσπιση και τη βοήθεια των τετράποδων φίλων της.

Η τρυφερή φωτογραφία με τον παππού της

Η Τζένη δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της στο Instagram. Σε αρκετές από αυτές δείχνει τους γονείς της, την αδερφή της και σε μόλις δύο -με τελευταία αυτή που θα δείτε σήμερα- τον λατρεμένο της παππού.

Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου, λατρεύει τον παππού της και με κάθε ευκαιρία βρίσκεται κοντά του. Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί του στο Instagram. ήταν τον Νοέμβριο του 2017.

Τώρα 2 χρόνια μετά δημοσίευσε ξανά φωτογραφία με τον Κώστα Καζάκο. Σε αυτή τη φωτογραφία τον αγκαλιάζει και γελά αυθόρμητα.

Swipe up για να δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες με τον παππού της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved