Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Δε φαντάζεστε τι άθλημα ξεκίνησε ο γιος τους (pics)

Ο Κρατερός Κατσούλης μας αποκάλυψε το άθλημα που ξεκίνησε ο μικρός Αρίωνας με μία φωτογραφία στο Instagram.

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Δε φαντάζεστε τι άθλημα ξεκίνησε ο γιος τους (pics)

To καλοκαίρι βρίσκεται στο τέλος του και σιγά σιγά αφήνουμε πίσω την καλοκαιρινή διάθεση και τις ξέγνοιαστες στιγμές και επιστρέφουμε στους εντατικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Σε λίγες μέρες η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και μαζί της ξεκινάει και η καθημερινή ρουτίνα με τα σχολεία, τη δουλειά και τις εξωσχολικές δραστηριότητες, κάτι που ισχύει για όλους τους γονείς, επώνυμους και μη.

Και φέτος, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα μας κρατούν συντροφιά μέσα από την καθημερινή εκπομπή "Στην φωλιά των ΚουΚου". Λίγο πριν επιστρέψουν στα πλατό, οι δύο γονείς προετοιμάζονται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και απολαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές με τα παιδιά τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πολύ ενεργό στα social media και τόσο η Κατερίνα Καραβάτου, όσο και ο Κρατερός Κατσούλης, μοιράζονται αρκετά συχνά στιγμές από την επαγγελματική αλλά και οικογενειακή καθημερινότητά τους στο Instagram.

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ, ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε το άθλημα που ξεκίνησε ο γιος του. Ποιο είναι αυτό; Δείτε το στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @katerinakaravatou & @krateroskatsoulis

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved