Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στη Βαρκελώνη (pics)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναπολεί τις όμορφες στιγμές με την οικογένειά της στη Βαρκελώνη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στη Βαρκελώνη (pics)

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ξεκούρασης και ηρεμίας.

Η όμορφη παρουσιάστρια πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι με την οικογένειά της, μακριά από την πρωτεύουσα και τα τηλεοπτικά πλατό. Πρώτος της προορισμός, η αγαπημένη της Πάρος. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, είναι απολαυστικές και πρωταγωνιστές ήταν φυσικά τα παιδιά της, Νάγια, Μαίρη και Γιάννης.

Μετά την Πάρο, σειρά είχε η Βαρκελώνη. Η διάσημη μαμά απόλαυσε με την οικογένειά της μία ολιγοήμερη εξόρμηση στην πανέμορφη ισπανική πόλη και φυσικά δεν παρέλειψε να μοιραστεί μαζί μας τα πιο όμορφα στιγμιότυπα. Τις προηγούμενες ημέρες, την είδαμε να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με τις κόρες της και φόντο την παραλία.

stam tsimtsili 67944121 224026895226648 1529299767012959778 n

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει πλέον επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά όπως φαίνεται αναπολεί τις όμορφες στιγμές των διακοπών. Χθες, ανέβασε μία νέα φωτογραφία από ταξίδι της στη Βαρκελώνη. Αυτή τη φορά η διάσημη μαμά ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της και μας ταξιδεύει!

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @stam_tsimtsili

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved