Ένα από τα δίδυμα έκανε τα πρώτα του βήματα - Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Ελληνίδα μαμά (vid)

Η χαρούμενη μαμά δημοσίευσε πριν μερικές ώρες βίντεο που δείχνει το ένα από τα δίδυμα αγγελούδια της να κάνει τα πρώτα του βήματα με τη βοήθεια της στράτας.

Ένα από τα δίδυμα έκανε τα πρώτα του βήματα - Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Ελληνίδα μαμά (vid)

Είναι ασφαλές ή όχι να χρησιμοποιούν τα μωρά στράτες;

Οι στράτες δεν είναι ασφαλείς για τα παιδιά και πολλές φορές οδηγούν σε τραυματισμούς παιδιών ηλικίας κάτω των 4ων ετών.

Οι παιδίατροι, αποθαρρύνουν ομόφωνα τη χρήση της στράτας. Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (AAP) ζήτησε επίσης την απαγόρευσή της. Ως εκ τούτου, οι γονείς πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση της περπατούρας. Όσο για τους λόγους; Μπορείτε να τους δείτε εδώ.

Τεό Θεοδωρίδης – Αγνή Μάρα

Ο Τεό Θεοδωρίδης και η Αγνή Μάρα έγιναν γονείς πριν από περίπου δέκα μήνες και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα – ένα αγόρι και ένα κοριτσάκι – και είναι κουκλιά. Τα μεγάλα εκφραστικά τους μάτια είναι αυτά που κανείς προσέχει μόλις τα δει.

Το μοντέλο είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη και είχε μιλήσει για τον ερχομό των διδύμων: «Όταν τα πρωτοείδα, ένιωσα δέος… Δεν με άφησαν να μπω στον τοκετό γιατί η Αγνή έκανε καισαρική… τα παιδιά είναι ευλογία!».

Τα πρώτα βήματα των διδύμων

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Αγνή Μάρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram, δείχνει το ένα από τα δίδυμα μικράκια της να κάνει τα πρώτα του βήματα με τη βοήθεια της στράτας. Όσο για το πού βρίσκεται το άλλο μικρούλι; Την απάντηση την δίνει η ίδια η φωτογράφος μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε αμέσως μετά.

Κάντε swipe up για να δείτε τα δίδυμα και πατήστε το play button για να δείτε το βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved