Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όλα όσα αγαπά στην Πάρο μέσα από τον φωτογραφικό φακό της (pics)

Πάρος, ένα νησί, κατάλευκο, σαν το μάρμαρο της!

Λίγα λόγια για το όμορφο αυτό νησί

Η Πάρος είναι το τρίτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων και βρίσκεται δυτικά της Νάξου.

Κάθε χρόνο το δεκαπενταύγουστο γίνεται λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής με τη συμμετοχή κόσμου από όλο το νησί. Το Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό πάρκο Πάρου διοργανώνει από το 2009 το «Φεστιβάλ στο Πάρκο», ένα θερινό πρόγραμμα πολιτιστικών, αθλητικών και περιβαλλοντικών εκδηλώσεων στις εγκαταστάσεις του, το οποίο έχει διάρκεια από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο και φιλοξενεί διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Οι διακοπές της Σταματίνας

Στο εξοχικό της σπίτι στην Πάρο, περνά τις περισσότερες ημέρες του καλοκαιριού της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Κάθε χρόνο, όπως και φέτος, μόλις ολοκληρωθούν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ταξιδεύει στο αγαπημένο της νησί και απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της. Τα τρία της παιδιά και τον σύζυγό της Θέμη Σοφό.

Το σπίτι τους είναι πάντα ανοιχτό για τους φίλους τους. Φέτος μάλιστα πέρασαν τις διακοπές έχοντας κοντά τους φίλους καλούς. Όπως τη Μάρα Ζαχαρέα με τον σύζυγό της Θοδωρή Ρουσόπουλο, την Τίνα Μεσσαροπούλου καθώς και την Όλγα Λαφαζάνη. Φωτογραφίες μάλιστα, έχει δημοσιεύσει η ίδια η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Σταματίνα είναι λάτρης του Instagram και δεν σταματά να μοιράζεται στιγμές της με τους followers της.

Ένα ολόκληρο καλοκαίρι, μας έδειχνε μέσα από τον φωτογραφικό της φακό τις ομορφιές της Πάρου και όλα όλα λατρεύει η ίδια και η οικογένειά της, εκεί.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved