Μπήκε στον 8ο μήνα η Ελληνίδα & μας δείχνει τις ωραιότερες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της (pics)

Τον Ιούνιο του 2019 ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της και πλέον διανύει τον 8ο μήνα.

Μπήκε στον 8ο μήνα η Ελληνίδα & μας δείχνει τις ωραιότερες φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της (pics)

Είναι ίσως από τις ωραιότερες γνωστές Ελληνίδες και ξεχωρίζει τόσο για τη μεσογειακή ομορφιά της όσο και για τις διακρίσεις της στο surf.

Εκτός από μοντέλο, είναι αθλήτρια του surf και σχεδιάστρια στολών του surf. Το πάθος της και τη μόδα και την αγάπη της για το sufr την έκαναν να θέλει να δημιουργήσει στολές που απευθύνονται στην γυναίκα που αγαπά την κίνηση και το νερό.

Η Έφη Κατρίν Βρακά παρόλο που είναι έγκυος σίγουρα συνέχισε να δαμάζει τα ελληνικά κύματα επάνω στη σανίδα της, όπως έκανε άλλωστε και όταν ήταν έγκυος για πρώτη φορά, μέχρι τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αν και δεν έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες της μέσα στο νερό όπως περιμέναμε, καταφέρνει να μαζεύει likes και σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, λέγοντάς της το πόσο όμορφη είναι και πόσο πολύ της πάει η φουσκωμένη κοιλίτσα.

Αυτή τη φορά η ίδια απολαμβάνει περισσότερο από την πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της.

Οι φωτογραφίες της είναι υπέροχες και όλες δείχνουν πόσο ευτυχισμένη είναι μια γυναίκα την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Η ίδια διατηρεί τη φόρμα της κάνοντας yoga, pilates και ακούγοντας μουσική, όπως έκανε άλλωστε και στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved